2777
2789
عنوان

اینکارم دزدیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 50 پست
دزدی نیس ولی من هیچ وقت اینکارو نمیکردم اگه خودش بخاد میاره براتون

خودش میاره هروقت بچه هام برن خونش خوراکیه ک میریزه توپلاستیک میده ببرین بخورین

بی عشق جهان یعنی یک چرخش بی معنی😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه هات خواستن نبر خونتون بده همونجا بخورن وقتی خودش گفته اشکال نداره 

اخه بمونیم خونشو کثیف میکنن بخاطراین نمیزارم پایین بخورن میگم حداقل بریزن خونه خودم

ماهی ۵،۶ کیلو پسته ،بادوم ، گردو🙄 میدونی پسته کیلویی ۵۰۰ تا ۸۰۰ تومنه🙄🙄🙄 بعد اینش هیچی ماهی ۱۵،۱۶ کیلو آحیل رو چحوری میخورن حقیقتا ، مگه میشهههه ، بجای پلو خورش آجیل بخورن هم ماهی ۱۵،۱۶ کیلو نمیشه هااا؟؟؟؟!!!! کل بدنشون که میشه کهیر و جوش؛ و خارش😐😐😐😐اصلا میدونی یک کیلو اجیل ینی چقدر؟ یا همینجوری روهوا میگی

خودتم میگی مافوقششش ماهی یک کیلو پسته بخریم، خودتم وضعت بد نیس پس، یک کیلو هم کم نیس واسه یه خونواده با دوتا بچه کوجیک، زیادم‌هست خیلییی،  چرا پس ناله میکنی

خوش بحالت😣 به نطرم قبل اینکه برداری بهشون بگو 

ینی بزنگم بگم من فلان چیزمیخام بردارم؟اخه یبارنون نداشتم رفتم پیدانکردم اومدم خونم دوباره اومد گفتم مامان نون پیدانکردم خیلی ناراحت شدگفت توفریززبود چرابرنداشتی زنگ میزدی بهت میگفتم چراصبحونه نخدردین

مادرشوهر منم بهم میگه هرچی لازمته وردار.منم ورمیدارم چن بارم بش گفتم که فلان چی لازمم بود رفتم ورداشتم.بعد گف خب چرا میگی چی میشه مگه! دیگه نمیگم خونه مادره دیگه چه دزدی😁

ماهی ۵،۶ کیلو پسته ،بادوم ، گردو🙄 میدونی پسته کیلویی ۵۰۰ تا ۸۰۰ تومنه🙄🙄🙄 بعد اینش هیچی ماهی ۱۵،۱ ...

من ناله نکردم گفتم دوماهی ی کیلوپسته شایدم دوماه بشه چندماه ولی مادرشوهرم وضعش خوبه چون ی خاهرشوهر مریض دارم بخاطر اون زیادمیخره غذاهای مقوی چیزای مقوی میدن ب اون میخوره باگردو فسنجون درست میکنه براش لای خرما میزارن براش اجیلشو میدن.غذاهاش اصلانباید چیزای ساده باشه باید مقوی باشه 

2810