2777
2789
عنوان

اینکارم دزدیه؟

712 بازدید | 50 پست

سلام خوشگلا من طبقه بالای خونه مادرشوهرم هستم😄مادرشوهرم کاملا زنی امروزی و مهربونوپولداریه🤣همش بمن میگه من نیستم بچه هاروببر بزار از پایین وسایل بردارن چون اوناجایی میرن بچه های من گریه میکنن ک توساختمون تنهامیشیم

زنگ میزنه ک برین خونه ما هرچی میخاید بردارین بشینید یکم.

چندباری هم بمن گفته ک برنج قند چایی هرچی ک نداشتی من بودم ک بیابدم نبودمم خودت بروبردار

ولی من تاحالا چیزی برنداشتم تاالان ازشون 

ولی اوناخیلی پولدارن شاید مثلا ماهی۵یا۶کیلو پسته بادوم گردومیخرن ازهرکدوم ۵یا۶کیلو ولی ماشاید دوماهی ی کیلو یااونم چندماه یباربچه هام ک میرن اونجا میگن اینومیخام اونومیخام منم ی کاسه میریزم میگم بیایین ببرین خونه بخورین این دزدی میشه؟یاحتما هروقت ک میاد بگم چی برداشتم دادم؟

بی عشق جهان یعنی یک چرخش بی معنی😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی خودش گفته بردار دیگه اسمش دزدی نیست.چه مادر شوهر خوبی خدا حفظش کنه برات

مادرشوهرم خیلی زنه مهربونیه ولی من امروز عذاب وجدان گرفتم میگم من از یخچال اونا ب بچه هام دادم نمیدونم چراناراحتم

بی عشق جهان یعنی یک چرخش بی معنی😍

با اجازه استارتر سلام مامان های عزیز ممنون میشم اگه پاسخ بدین به پرسشنامه من خدا خیرتون بده در ازای محبتتون صلوات میفرستم براتون این لینکش هست حیاتیه لطفا چند دقیقه وقت بزارید https://survey.porsline.ir/s/p3aeMA8

نه دیگه خودش گفته بردار       حالا  بعضی وقتا  میخای بگو مامان جون   بچه لج کرد   فلان چیزو  برداشتم بش دادم  که فک نکنن سواستفاده میکنی      ولی  دزدی نمیشه 

فرزند عزیزم پس کی قرار است بیایی و دل مادر را شاد کنی؟؟این روزها به شدت احساس تنهایی میکنم..گاهی آنقدر دیوارهای خانه به من فشار می آورند که دیوانه میشم...پس کی قرار است شیر خوردنت، تاتاتی کردنت ،بغل شدنت، شیرین زبانی هایت را ببینم؟؟کی قرار است تو اولین کلمه را به زبان بیاوری و من از شدت ذوق هی از تو خواهش کنم که دوباره تکرار کنی؟؟کی قرار است ذوق کردنت برای رفتن به مدرسه را ببینم؟کی قرار است اولین ها را با هم تجربه کنیم؟؟مادر این روزها غریب و تنهاس تو را در زندگی اش کم دارد خیلی کم دارد...به مادر بگو تا کی باید عکسهای بچه ها را با حسرت ببینم؟و یا از شنیدن مادر شدن اطرافیانم بغض کنم؟فقط به مادر بگو تا کی باید منتظر بمانم؟...فرزندم به تو قول میدهم برایت مادر خوبی شوم فقط بیا😔😔 
2810