2777
2789
عنوان

با عشق ازدواج کردیم .... ولی هر روز داریم نسبت به هم سرد تر میشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 16465 بازدید | 96 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوایل خیلی به خودم اهمیت میدادم و مرتب به خودم میرسیدم ولی الان مدتهاست که دیگه خودم رو فراموش کردم و این باعث شده که شوهرم هم به من بی توجه بشه
جالبه که من دلیلل مشکلاتم رو میدونم ولی نمیتونم حلشون کنم
مامان عزیز منم چون بچه دارم نمیتونم به طلاق فکر کنم ولی خودم رو مقصر نمی دونم ولی خیلی دارم عذاب می کشم اون عشق پاک و قشنگمون او مهربونی های شوهرم کجا رفت واقعاً می خوام بدونم؟ از تو خیلی داغونم.
مامان آنیتا جون متاسفانه همسر من از اول زیاد عادت نداشت بهم محبت کنه و اون هم بخاطر غرور زیادش بود
دوسم داشت ولی نمیتونست به بون بیاره ... انقدر ادامه داد تا من هم مثل خودش شدم
دوست گلم این مساله اینقدر فکر من و مشغول کرده که شبا خوابهای عجیب میبینم . خواب میبینم آدمها یا حیوونا بهم حمله کردن ولی شوهرم بی تفاوت از کنارم میگذره و از من دفاع نمیکنه
اوایل اگه مشکلی پیش میومد جلوی دیگران بروز نمیداد و با من بد حرف نمیزد ولی جدیدا اگه چیزی پیش بیاد براش مهم نیست که کسی هست یا نه صداش رو بلند میکنه ... البته در این مورد بهش التیماتم دادم که دیگه نمیتونه اینجوری رفتار کنه و امیدوارم که بفهمه
سلام مامان جون این مشکلت دقیقا مشکل منم هست خانمی من قبل از اینکه پسملی به دنیا بیاد خیلی خیلی به شوشو جونم میرسیدم خیلی خیلی میدونم ازوقتی پسرمون بدنیا اومد راستش زیاد وقت نمیکنم به شوشویی برسم
شاد بودن تنها انتقامی است که میتوان از دنیا گرفت ، پس همیشه شاد باش . . .
من الان حدود سه ساله ازدواج کردم.یه پیشنهادی که یک خانم نسبتا مسن وموفق بهم داد این بود که هر لحظه که احساس کردی داری سرد میشی تصور کن که تو و یک هوو با هم توی یه خونه هستین. اون موقع ببین چطور خودت را برای شوهرت اماده می کنی و اجازه نمی دی که اون پیروز میشه.که البته با این جامعه امروزی یک هوو که چه عرض کنم هزاران هوو برامون موجوده