2777
2789
عنوان

امروز از صبح تا حالا دارم غصه میخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 29 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرم تنها راهکارش اینه مث ماها عادیا دنبال لباس برند و مارک نباشی

اصلا برند نمیپوشم  یعنی ی شال برا عروسی فامیل درجه یک گرفتم 280  به دنبال  برند نیستم  به دنبال شیک پوشی و مدیریت درستم الان امروز دخترم مراسم داشت  دوستش چنان مرتب بود  غصه خوردم که دخترم ی دست لباس مشکی مرتب نداره 

این کاربری دست دو نفر است

به نظرم مدیریت خوبی ندارید چون حدود ۱۳ تومن براتون میمونه می‌دونم خرج خیلییی زیاده ولی اینکه میگید چندسال لباس نخریدم یکم غیر منطقیه 

برید مرکز خرید لباس خیلی لباسای قشنگ با قیمت مناسب پیدا میکنید

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

قرضی زندگی میکنن

منم این حدس رو میزنم که لباس رو قسطی میگیرن  خوراکم قرض 

ولی من اصلا  بااین  همش میرسونیم الان بچه هام دو تان سه تا کشو کوچولو دارن 

به همسر میگم دراور بگیره میگه از کجا بیارم داریم از پس اندازم میخوریم بزار برا خرج خونه درصورتی که خیلی واجبه کشوش بسته نمیشه 

اصلا برند نمیپوشم یعنی ی شال برا عروسی فامیل درجه یک گرفتم 280 به دنبال برند نیستم به دنبال شیک ...

اره درکت میکنم عزیزم فک کنم حداقل پنجاه درصدمردم همینجور باشن دیگه چاره چیه 

سعی کن شاغل بشی 

بر قامت دلربای مهدی صلوات 
خیلی خرج گرونه واقعا ادم با روزی یه تومن درامدم نمیرسی سعی کن هرشب سوره واقعه بخونی خیلی برکت داره

امشب شروع کردم الهی بحق این شب  روزی همه مردم زیاد بشه

به نظرم مدیریت خوبی ندارید چون حدود ۱۳ تومن براتون میمونه می‌دونم خرج خیلییی زیاده ولی اینکه میگید چ ...

چکار کنم مدیریتم قوی بشه و بتونم جمع و جور کنم 

ببین یه تاپیک هست صرفه جویی و مدیریت هزینه ها.. اونو بخون

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

تقصیر شما نیست همه چی گرونهامروز برای خواهرم خرید کردیم فقط یه دست لباس بیرونی گرفتیم ۶تومن شد 

لباس خیلی گرونههههه مخصوصا برای بچه ها

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

هزینه های یک ماه رو بنویس 

هر ماه یه چیز مهم الویت قرار بده 

یه ماه لباس دخترت 

یه ماه لباس خودت

گوشت و مرغ اول ماه بخرید 

از هایپر هایی که تخفیف میدن خرید کنید مثل اتکا

اگر تهران هستید عبدل آباد خیلی لباس ارزون و باکیفیته 

همیشه یه تومن پس انداز داشته باش

اینا خیلی کمک می‌کنه

قرعه کشی خونگی شرکت کن

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍