2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869303 بازدید | 28433 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام وای خدایا خیلی خوشحالم که این تاپیک فعالیت داره من از پارسال شروع کردم و این تاپیک میخونم و عاشقشممممم و الان که دیدم اخرین پست برا امسال خیلی خوشحال شدم 

خودم شروع کنم:  من یه مدته دارم به پوستم میرسم.کرم جوان کننده و روشن کننده استفاده میکنم.  ...

سلام عزیزجان من خیلی منتظرم در مورد نکات راجع به مو...چون خیلی موهام خشک شده....موهام معمولی و خرمایی رنگه...زیاد اهل رنگ کردن نیستم...

سلام چه تایپیک خوبی

یکم از خودم بگم اول قبلا تاحدودی ظرافت زنونه داشتم ولی الان درحد صفر شدم کارام رو تند تند انجام میدم تند تند حرف میزنم خودم اصلا رفتارام رو نمیپسندم از دیروز که این تایپیک رو دیدم سعی کردم با آرامش بیشتری رفتار کنم همسرم متوجه شده بود و میگفت یه طوری شدی خوشحالم که تونستم شروع به تغییر کنم من هر روز میام اینجا تغییراتم رو مینویسم 

این چندتا اخلاقم رو دلم میخواد تاعید تا حدودی اصلاح کنم:

۱.آروم و شمرده شمرده حرف بزنم.

۲.کارهام روباآرامش انجام بدم.

۳.پشتم روصاف نگه دارم این کار برام خیلی سخته.

۴.تو خونه سعی کنم مرتب باشم.

۵.با خانواده همسرم رسمی باشم واصلا صمیمی نباشم وهیچی روبراشون تعریف نکنم.

امیدوارم بتونم.

بچه ها اتفقا من همین هفته خونه دوستای شوهرم دعونت داریم همیشه با خانومای بعضی هاشون خیلی شوخی می کنم ...

من بادوستای شوهرم میریم بیرون دوس ندارم اول کاری

باهاشون صمیمی شم و سنگین برخورد میکنم شوهرم میگ

برا اولین بار وقتی رفتیم سرسنگین بودم باید میگفتی میخندی ؟ ایا مشکل ازمنه ؟ یااونا توقعاتشون بالاس