2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869315 بازدید | 28433 پست

اینجا تاپیک مورد علاقمه. کاش دوباره بیایم و شروع کنیم. اون سال ها من خواننده خاموششون بودم و کلی ازشون یاد گرفتم 😍

شدن...  ــــــــــــــ إِنَّ اللَّهَ يَرْزُقُ مَنْ يَشَاءُ بِغَيْرِ حِسَابٍ ـــــــــــــ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای شروع به من بگید چه کارهایی انجام بدم که معلم شیکی باشم؟ خودم چندتا پلن دارم، شاگردهام دبیرستانی هستن و برام مهمه که معلم شیکی ببینن و این که یاد بگیرن زنانگی رو و الگوی خوبی باشم. پیشنهادی دارید بگید بهم 😍

شدن...  ــــــــــــــ إِنَّ اللَّهَ يَرْزُقُ مَنْ يَشَاءُ بِغَيْرِ حِسَابٍ ـــــــــــــ
برای شروع به من بگید چه کارهایی انجام بدم که معلم شیکی باشم؟ خودم چندتا پلن دارم، شاگردهام دبیرستانی ...

عزیزم اولا تبریک میگم بهتون سال تحصیلی جدید به شما معلم خوب و دلسوز من اون موقع که دبیرستان بودم یه معلم داشتیم خیلی دوستش داشتیم خیلی شیک پوش و همیشه رنگ مانتو شلوارشای متنوع بارنگ روشن میپوشیدو همیشه اتو کشیده انگاری الان خریده رفتارشم خیلی مودبانه وهمیشه و جانم  عزیزم به ما میگفت از بچه های کلاس به خاطرتلاششون تشکر میکرد تبعیض قائل نبود همه رو مثل بچه خودش میدونست با لحن آرام و با حوصله حرف میزدآرام راه میرفت تو مدرسه و بیرون مدرسه من خودم زود من عاشق معلمی میشدم که ازم تو کلاس تعریف میکرد از خود بیخودمیشدم 😁کلا بل بچه ها صمیمی بود خشک نبودو لی شل رفتار نمیکرد که بچه ها از مهربونیش سو استفاده کنن یه کوچولو کمی جدی و همیشه صاف تو کلاس وایمیستاد قوز نمیکردو  با لحن ناز و  آرام وبا لبخند نصیحتمون میکرد و هر از گاهی برا اینکه کلاس از حالت خشکی درس دادن دربیاد نکات خوب از تجربیات زندگیش بهمون یاد میداد ومهمتر از همه اینکه خیلی خوب درس میداد کلا سعی میکرد حالیمون کنه چون شیمی یه درس سخت بود ولی برعکس یه معلم فیزیک داشتیم خشک و جدی و حساب شده بودد ازش میترسیدم زل میزد تو چشممامون انگاری طلبکار بود خوب درس میداد ولی کلاسش ترسناک بود کلا یه جو نظامی بود ازش میترسیدم 

عزیزم اولا تبریک میگم بهتون سال تحصیلی جدید به شما معلم خوب و دلسوز من اون موقع که دبیرستان بودم یه ...

ممنونم نکات خوبی گفتین. سعیم رو میکنم خاطره خوب بسازم براشون کنار بالا بردن علمشون.

حواسم به رنگ های روشن نبود. خوب شد گفتین. رنگ روشن حال بهتری داره. 

سلامممم چقد خوب که دارین پست میزارین مجدد 

کارایی که من تو ۱۰ روز گذشته انجام دادم:

هرجااا رفتم بهترین لباسامو پوشیدم مخصوصا خونه مادرشوهرم 

هم خودم هم دخترم 

هرشب کرم دور چشم میزنم 

سعی میکنم روزی ۸ لیوان اب بخورم 

تو بحثا خیلی دخالت نمیکنم 

اماااااا تو کنترل لحن با همسرم خیلی ضعیفم خیلی

همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است.....آرام،بی صدا،همیشگی...

بیاید خانوما مثل باران۹۰ از کارای ظریف و زنانه و خوبی که انجام میدیم بگیم. شرکت کنید تاپیک بره بالا باز. شاید به خیلی ها کمک کنه.. 

خودم شروع کنم: 

من یه مدته دارم به پوستم میرسم.کرم جوان کننده و روشن کننده استفاده میکنم. 

دوباره رژیم کالری شماری رو شروع کردم که دو سه کیلو کم کنم.

سعی میکنم کمتر مهربون باشم! میخوام از این به بعد غرور رو چاشنی نگاهم کنم البته پیش بعضی گروه آدم ها. 

+ من توی رسیدگی به مو کلی اطلاعات دارم و موهای خوبی دارم از وقتی بهشون میرسم. اگر دوست دارید میتونم بگم روتینم رو تا همه گیسو کمند بشن 😍

سلام به همه خانومای ظریف.منم چند سالی هست که این تاپیکو میخونم البته به عنوان خواننده خاموش. خیلی خوشحالم دوباره اینجا رونق گرفته. برای شروع کار من امروز روی راه رفتنم تمرکز کردم. سعی میکنم قدم هام با فکر باشه و مستقیم راه برم. سرعت حرف زدنمم بیارم پایین

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪

سلام خوشگل خانوما

من خیلی ارایش نمیکردم 

اما دیروز همسرم یه چیزی گفت خیلی ناراحت شدم 

تصمیم گرفتم هرروز یه بارم که شده به صورتم برسم 

امروز خونه مادرشوهرمم میخوام خیلی مراقب تن صدام و لحنم و مرتب بودنم باشم 

شب میام گزارش میدم 😉

سلام گزارش امروزم🌺

خونه مادرشوهرم لباس مرتب پوشیدم 

ارایش لایت داشتم 

موهامو یه ساعتی باز گذاشتم تنوع بود واس همشون کلی تعریف کردن

خیلی مراقب تن صدام و رفتارم بودم مخصوصا با دخترم

کرم مرطوب کننده چند بار زدم 

سلام گزارش امروزم🌺 خونه مادرشوهرم لباس مرتب پوشیدم  ارایش لایت داشتم  موهامو یه ساعتی ...

آفرین عروس ظریف

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪

من خیلی اهل ورجه وورجه‌ام🤣 دارم سعی میکنم حرکاتمو آروم‌تر کنم. برای شروع هم دارم روی قدم‌هام تمرکز میکنم تا یک اندازه و روی یه خط باشه.

روی لحن صحبتمم دارم کار میکنم آروم باشه.