2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869315 بازدید | 28433 پست
عزیزم این خانومایی که توی دانشگاه توصیف کردی ، هیچ وقت ظرافت زنونه نداشتن.  اون مواردی که ذکر ...

برخی برداشتهایی که تو پستهای اینجا و تو جامعه از ظرافت زنانه هست، همچین چیزهایی رو هم شامل میشه. تو دانشگاه هم همه متفق القول بودن که فلانی خیلی خانمه! 

من می خواستم به این بخش از تصورات درباره ی " ظرافت زنانه" انتقاد کنم؛ اینکه کتونی پوشیدن و کوله پشتی انداختن و بلند خندیدن و قر و قمیش نیومدن و صمیمانه رفتار کردن لزوما نشان دهنده ی این نیست که طرف زنانگی نداره یا رفتار درست و خانمانه بلند نیست. بلکه اونهم زنه؛ فقط یه مدل متفاوت. همونطور که همه ی انسان ها با هم فرق دارن. اصولا اینطور دستور العمل ها رو برای " زن بودن" نمی پسندم. 

... ولیکن چاره را امروز زور پهلوانی نیست،رهایی با تن پولاد و نیروی جوانی نیست/در این میدان،بر این پیکان هستی سوز سامان ساز،پری از جان بباید تا فرو ننشیند از پرواز!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها منم در راستای ظرافت کتاب زنان واسپرده رو دارم میخونم 

خیلی خیلی خوبه پیشنهاد میدم حتما بخونید 

من از اپلیکیشن فیدیبو دانلود کردم هر شب چند صفحه میخونم

البته خوندنش راحته اما عمل کردن بهش سخته واقعا!