2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869361 بازدید | 28433 پست
پرینوش جان تو این برخورد با همسر خیلی کمکم کن من واقعا بعضی وقتا نمیدونم چه رفتار ی انجام بدم
***عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه آنچه را که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است هم اکنون به سوی من میکشاند***

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این حرفارو که زدم شوهرم عصبانی شد- البته منم با داد و بیداد حرفامو زدما- بعد یهو یاد تاپیک افتادم و ساکت شدم. بعد هر چی من سوت کردم شوهرم بدتر کرد.
*****رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا******
احساس کردم الانه که بزنه لیوان میوانو بشکنه- هیچ وقت اینطوری عصبانی ندیده بودمش- منم گفتم باشه- بعد صحبت می کنیم. خلاصه هر چی به آرامش دعوتش کردم فایده نداشت .
قربون شکل ماهت توقع داشتی متین و با وقار بهت گوش کنه بعد که ساکت شدی بغلتم بکنه بگه حق داری معلومه که اینکارو نمیکرد

ببین اصلا به عکس العمل همسراتون فکر نکنین فقط به خودتون و تغییراتتون فکر کنین شما کار درست و برخورد درست رو بکنین اونم کم کم درست میشه نمیشه من هر وقت خوب وبدم اونم باشه هر وقت عصبانی هم بودم اونم بازم خوب باشه میشه؟؟؟
آخرش من صدامو خیلی بالا بردم و گفتم ببین اونوقت میگی چرا عصبانی میشی. تو جنبه آرامش منو نداری. باید بلندتر از تو داد بزنم که آروم شی. بعد اروم شد و دیگه نشستیم مثل ادم حرف زدیم.بعدشم روبوسی و معذرتخواهی کردیم. و قرار گذاشتیم امشب
بدون هیچ پیش داوری تغییر دکوراسیون به مدلای مختلف بدیم. اگر خوشمون نیومد فردا ببریم پسش بدیم. تغییر دادیم و یه حالت عالی براش پیدا کردیم و هر دو به این نتیجه رسیدیم که نیازی به پس دادن فرش نیست.
ولی در مورد تفاوت فاکتور و جنس قراره امشب بریم محترمانه بهشون بگیم و باعث بشه تو خریدای بعدی که قراره چند روز دیگه انجام بدیم بیشتر تخفیف بهمون بدن.
من که همیشه میگم من اگه پا رو دم شوهرم نذارم اون همیشه آروم و متینه. ولی من یه وقتایی چنان کنایه ایی بهش می زنم اگه کسی به خودم بگه دو شقه اش می کنم.
آخه به من میگفت مگه قبلش فکراتو نکرده بودی چرا پشیمون شدی. منم گفتم آدم ازدواجم میکنه حق پشیمونی داره این که یه تیکه فرشه
خخخخخخخخخ ابریشم!!!!!!!!!

شکوفه من بعد زدن ایت تاپیک تمرین کردم خیلی هم تمرین کردم با یه مکث ولو یک ثانیه ای حرف بزنم کاری کنم جواب بدم

ببین یک لحظه با خودت فکر کن ارزش عصبانیت داره؟؟؟

یا بگو مثلا اونی که اون میخوادبشه چه اتفاقی میافته واقعا نمیشه با نظری که میده تو یاون خونه با این چیدمان بود ؟؟؟

من همش یاد خرم میافتم
دیدین وقتی عصبانیه یه لحظه مکث میکنه چشمهاشو میبنده دهنشو فشار میده نفس میکشه بعد فکر کردن حرف میزنه یا اصلا هیچی نمیگه توی تنهاییش راه میره و فکر میکنه و تصمیمهای سیاستمدارانه میگیره

یا میگه ارام باش خرم ارام باش نفس عمیق میکشه اینها خیلی عالیه باور کنید
ولی ابریشم شوهرای ما با هم متفاوتن
اگه شوهر من بود تا چند روز ازم ناراحت میشد
من اگه جای شکوفه بودم فری ازاون اول اون جملات رو نمیگفتم.این که صادقانه به شوهرش گفته که اون چیزی که تصورش بوده نشده خوبه منم همین کارو میکردم ولی درادامه میگفتم میدونم دیروز به خاطر آوردن فرش خیلی زحمت کشیدی 4 طبقه کم نیست گلم ولی حالا که این مشکل هم تو فاکتور هست بیا همینو بهونه کنیم ...البته بازم هرطور تو تصمیم بگیری فدات شم
اگه گفت نه بازم با آرامش دلایل دیگه ای رو میگم آخرشم نشد دیگه دور ازجون مرگکه نیست هر کی خربزه خورده پای لرزشم میشینه خودم همچین فرشی خواسته بودم حالا هم باید باشرایط بسازم