2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869364 بازدید | 28433 پست
حرف عسل بانو کاملا درسته.وقتی میخواهید عصبانی بشید و داد وفریاد راه بندازید فورا فکر کنید-یاد بگیرید فورا فکر کنید و مسائل رو تجزیه تحلیل کنید-که این مسئله چقدر برای شما ارزش داره؟آیا ارزش ناراحت کردن خودتون، آسیب جسمی و روحی، متشنج کردن جو خونه و گرفتن یه شب و روز عالی از شما و خانوادتون رو داره یا نه
توکل بر خدا.
خدمات طراحی و چاپ روی تی شرت،لیوان،سرامیک،پازل و ... www.boobak.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها یه چیزی رو صادقانه بهتون بگم. اگر شوهرم منو از اول به خاطر اینطور عصبانیتام تنبیه می کرد یا حداقل خودش نمی اومد پیشم تا دوباره آروم شیم و میذاشت منتشو بکشم و یا تنبیه شم رفتار عصبی من کمتر میشد
*****رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا******
شکوفه من اگه جای تو بودم همسرم که می اومد میگفتم فرش خوب نشده باید عوضش کنیم ، به همین راحتی و البته باید فکر اینکه کی زنگ بزنیم و کی ببریم رو هم بکنم و بعد ببریم و عوض کنیم دیگه

زندگی من زیباست ، آرامش و سلامتی و ثروت در زندگیم موج می زند ((خدایا همه اینها را برای دوستانم هم آرزو می کنم )). سپاسگزاااااااااااارم .
ولی من هر بار عصبانی شدم بعد که حرفامو زدم رفتم تو یه اتاق و شوهرم با وجودیکه تقصیر من بوده اومده منو آروم کرده و باهام خوب بوده و معذرتخواهی منو زود پذیرفته منم پر رو شدم. فک می کنم همیشه مثل همیشه اس .
با پرینوش هم موافقم.در هر موردی تا اونجاییکه که میشه نظراتمون رو با آرامش بگیم ادامه بدیم.ولی اگه دیدیم بحث داره به سمت دلخوری و عصبانیت می ره با توجه به اهمیت موضوع یا کلا فراموشش کنیم و نظر طرف مقابل رو بپذیریم یا بحث رو به یه زمان مناسب دیگه موکول کنیم.در اینصورت حرفمون رو هم زدیم و تو دلمون نمونده
توکل بر خدا.
خدمات طراحی و چاپ روی تی شرت،لیوان،سرامیک،پازل و ... www.boobak.com
واقعا به قول پرینوش همسرامونم با هم فرق داره یه راهکار برای همه کارساز نیست

باید از گفته های هم اونایی رو که به دردمون می خوره استفاده کنیم

زندگی من زیباست ، آرامش و سلامتی و ثروت در زندگیم موج می زند ((خدایا همه اینها را برای دوستانم هم آرزو می کنم )). سپاسگزاااااااااااارم .
نه پرینوش جان به دل نمی گیرم. راستش یکی از ویژگی های خوبی که تو خودم دارم اینه که خودمو با تمام عیوب و تمام خوبی هام می شناسم. دقیق میدونم کجاها مشکل دارم کجاها قوی ام. این خودش خیلی خوبه. خود گول زن نیستم.
شقایق

خوب بچه ها با خودتون بگین بالاتر از سیاهی رنگی که نیست هست؟؟؟

مثلا نشه عوضش کرد چی میشه؟؟؟

باید تمرینکنیم یکم زندگی رو اسونتر بگیریم یعنی ارامش خودون شوهرمون خونه و مخصوصا بچه برامون مهمتر باشه نزاریم هیچی خرابش کنه

علاوه بر حرفای عسل باید فکر کنیم شاید داریم اشتباه می کنیم. چطور که من عصر فکر نمی کردم عمراً این فرش به این خونه بیاد. ولی آخر شب دیدم که بهترین گزینه اس.