2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869345 بازدید | 28433 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعدم کوهسار اوضاع که آروم شد بگو وقتی اینطوریییی عصبانی میشی خیلی ناراحت میشم...خودتو لوس کن بگو پیر میشی ها شوشو موهات سفید میشه فکر خودت نیستی فکر بچه تو شکمت باش(من اینو به شوشو میگم خندش میگیره)
بعدم که یه کم خندید در مورد اون ناراحتیو رنجشم حرف میزنم
آفرین پرینوش خیلی خوبه برخوردات من میدونی چه میکردم ؟

منم داد و بیداد میکردمو جوابشو میدادم البته الان خیلی بهتر شدم
***عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه آنچه را که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است هم اکنون به سوی من میکشاند***
ما یه فرش 9 متری داشتیم . لنگه شو پیدا نمی کردیم. دو تا 9 متری ست هم گرون بود نمی تونستیم بخریم. بعد یه 12 متری لنگه فرشمون رو پیدا کردیم. من چند روز با خودم کلنجار رفتم که بخریم با نخریم. کلی رو چیدمانش فکر کردم و خریدیم.
*****رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا******
بعد وقتی انداختیمش با تصورم یکی نبود. حس کردم بد شد و 9 با 12 نمیاد. ولی جرات نکردم به شوهرم بگم ببریم پسش بدیم. بعد دیروز رفتم شانسی فاکتور رو دیدم. دیدم اسم شرکت تولیدی رو یه چیز زده تو فاکتور. فرش یه شرکت دیگه رو به ما داده. ولی همون طرح
بعد وقتی شوهرم ساعت 7 از سرکار رسید خسته و کوفته- یه شیرینی و شربت براش اوردم و گفتم عزیزم میخوام در مورد موضوعی باهات صحبت کنم. خیلی صادقانه بهش گفتم . راستش با تصورم نخوند- پشیمون شدم از ابعادش . ولی الان دلیل محکمه پسند داریم واسه پس دادنش.
بعد شوهرمم دیروز وانت گرفته بود با شوهر خواهرم با بدبختی چهار طبقه فرش رو آورده بود بالا و کلی هم چک و چونه واسه تخفیف و چک دادن کرده بود گفت نه و خوبه که من راضی ام. میشه با مبلا و فرشا بازی کرد و یه جای خوب واسش پیدا کرد.
ولی من برگشتم گفتم که تو اگرم پشیمون بشی از ترس پس دادنش نمی بری و حال نداری دوباره کول کنی فرش رو ببری پایین و اونجا با فروشنده درگیر شی. اصلاً به من بگو من گفته بودم فرش فلان شرکتو بخر- چرا فلان شرکتو داده- فاکتور یه چیز دیگه زده-