2777
2789

نمونه سوالاش در سطح امتحان نهایی باشه اموزششم داشته باشه پاسخ نامه ام داشته باشه

خیلی خوب باشه اموزشش قشنگ یاد بگیری .

چه کتابی پیشنهاد میدین؟

منو درسام 

فرمول بیست

ماجراهای بیست 

یا چی؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ماجرای بیست خوبه

ولی اگه نمونه و سمپاد نمیخوای لازم نیست. همین نمونه سوالای امتحان نهاییا رو با سوالای کتابو حل کن و همش تمرین بنویس حداقل 18 میگیری

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

کتابکار جویا مجد ، کتابکار کاهه ، کتابکار کارپوچینو ، کتاب تستی ای کیو و کتاب تستی کاهه ( با کتاب کار فرق داره هر کی اینو کار کنه و بزنه تیزهوشان قبوله هم درسنامش پیشرفتس هم تستاش ) من همه اینا رو استفاده کردم سال نهم همه سوالتشون رو میزدم ولی اگر همه چیز تموم میخوای در بین کتابکار جویا مجد عالیه ، درسنامه صفر تا صدی داره سوالات از آسون به پیشرفتس پاسخنامه هم داره سوالات تستی هم داره من خودم با این زمانی که کرونا گرفتم و نتونستم شرکت کنم تو کلاسا خودمو رسوندم به بقیه 

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمی‌شود ☘️ استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓

من نهم که بودم فقط مبتکران مرشد میخوندم، عکس دوتا کانگورو روش بود

آره اونم یادمه درسنامه هم داشت ، یادش بخیر 🚶🏻🤦🏻

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمی‌شود ☘️ استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓