2777
2789
عنوان

هوس کردم که کاش الان😞😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2411 بازدید | 154 پست
بعد مادرشوهرت رو به طلاهات ، به شوهرت بگه کاش کی طلا داشتم میدادم بهت ، ماشین تو یه مدل بالاتر بخری ...

میگفتم مامان جون ممد ارتام به همین لامورگینی راضیه شما حرص نخور🫠🤣

حال روحی خوبی ندارم،میشه‌ دعا کنید خدا معجزه‌ای‌ بکنه‌ به‌ حال‌ دل‌ شکسته‌ام؟ 🙂❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا خدانکنه😂راضی ام ب این شرایط

عه فکر کردم ناراحتی از دوری مادرشوهر😂

حال روحی خوبی ندارم،میشه‌ دعا کنید خدا معجزه‌ای‌ بکنه‌ به‌ حال‌ دل‌ شکسته‌ام؟ 🙂❤️‍🩹
باو خوش بگذرون شوهر چیزه😂🤭کلا علاقه به طلام ندارم میخوام چهارتا ریز بخرم که مناسب استایلم باشه ولی ...

😂😂

انشالله کیلو کیلو بخری🤩😅

میگفتم مامان جون ممد ارتام به همین لامورگینی راضیه شما حرص نخور🫠🤣

تو بگی شما حرص نخور 

اصلا به واکنش و نگاه شوهرت فکر کردی ؟

بنظرت بعدش چی میشه 

شوهرت همونجا جوابتو میده 

یا بعدا .؟

عزیزوم قورمه سبزی تو خودت دوروست کن با شرف تره

به امیرالمؤمنین قسم

مرسی عزیزم امیدوارم توام یه بخت خوب گیرت بیاد النگو هاتو بندازی دستت حلقتو بندازی دستت گوشواره و گرد ...

فداتم ک😍😂

تو بگی شما حرص نخور اصلا به واکنش و نگاه شوهرت فکر کردی ؟بنظرت بعدش چی میشه شوهرت همونجا جوابتو میده ...

کاش میذاشتی تو همون رویای قشنگم بمونم😞😂

شوخی بود گلم وگرنه نه شوهر دارم نه هوس قرمه سبزی🤪

آفرین عزیزم،به خیال پردازی ادامه بده😂انشالله یه خوبش قسمتت بشه🤲

😂😂

فداتشم❤️

چطوری قندی جونم@قندخالص

خوبم عزیزکم تو چطوری؟چه میکنی خیلی وقت بود ندیده بودمت😂🤭

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

کاش میذاشتی تو همون رویای قشنگم بمونم😞😂شوخی بود گلم وگرنه نه شوهر دارم نه هوس قرمه سبزی🤪

واقعیت همینه 🤪🤧

مگه اینکه مادرشوهرت خیلیییییییی با سیاست باشه که مواظب باشه تو ناراحت نشی ..

اما بلاخره آدم با سیاست خیلی راحت می تونه کاری که 

می خواد رو بکنه ..

مثلا اگه یه روز ازت خوشش نیومد راحت از زندگی پسرش بیرونت کنه 🤦‍