2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869340 بازدید | 28433 پست
مثلا یه موردی دیشب پیش اومد.....
دخترم ساعت 2 نصفه شب با گریه وحشتناااااک بیدار شد.هر کاری میکردم آروم نمیشد گریه همراه با جیغ بنفش.....
تو این هاگیر واگیر شوهرم گیییییییر داده بود ببین شاید مورچه ای چیزی تو لباسشه نیشش زده اینجوری گریه میکنه.....بعدم راه گرفته بود پشت سر من که دخترمو میچرخوندم هی لباسشو میداد بالا چک کنه دخترمم نحس شده بود بیشتر گریه میکرد چند بار گفتم چیزی نیست تو لباسش عزیزم دل درد داره ولی باز تکراااار میکرد آخرش که به حد انفجار رسیدم اومدم داد بزنم ولی یهو خندم گرفت تو خنده گفتم ول کن جون جدت هیچی تو لباسش نیست
در صورتیکه داشتم از عصبانیت میمردم ها گریه دخترمم بیشتر اذیتم میکرد دلم براش کباب بوووود
عوضش فردا صبح کلی به قضیه مورچه با هم خندیدیدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پرینوش من اگه بودم یه لحظه چک میکردم لباساشو شاید واقعا چیزی میبود میدونم مادر بهتر متوه میشه ولی بزار وشوهرتم احساس مهم بودن بکنه و حس کنه کاری کرده برای بچه اش اونم اندازه تو نگران بوده

البته کارت و کنترل خودت عالی بود ه هااااااااااا
همین کنترل کردن خیلی مهمه ولی پرینوش جان جواب منو درست ندادی

عرض کردم وقتی اقایون عصبانی میشن یا ناراحت میشن یه حرفایی میزنن که آدمو دیونه میکنن و با عصاب آدم بازی میکنه حس میکنیم اگه جواب ندیم میترکیم
اومدیمو خودمونو کنترل کردیم بعدش با رنجش چه کنیم و با طرفمون چه رفتاری کنیم؟
***عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه آنچه را که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است هم اکنون به سوی من میکشاند***
همسر منم همیشه میگه من وقتی عصبانی میشم هیچی نگو اصلا طرفم نیا بزار آروم بشم
***عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه آنچه را که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است هم اکنون به سوی من میکشاند***
کوهسار جونم یه بار اوایل ازدواجم پیش اومد که به قول تو با حرفش دیواااانه شدم گذاشتم همه حرفاشو زد بعد یه نگاه عاقل اندر سفبه کردم گفتم خجالت نکشیدییییی؟این برخورد واقعا برازندته؟بازم ادامه داد منم برای اولین بار داد زدم گفتم بسه دیگهههههه الان هیچ حرفی باهات ندارم به تمدن که برگشتی بیاحرف بزنیم و رفتم یه اتاق دیگه....حتما باید محل ترک شه به نظرم