2777
2789
عنوان

تک فرزند ها پشت و پناه ندارن در اینده

| مشاهده متن کامل بحث + 3664 بازدید | 254 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان بزنیم زمین یانه دیر نشه

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

در ضمن این موضوع دیگه تکراری شده خواستید تاپیک جنجالی بزنید یکم به مغزتون فشار بیارید خلاقیت داشته باشید 😒

ممنون

دوران دبستان یه سریا مامور آبخوری بودن زنگ تفریح که تموم میشد دیگه نمیذاشتن کسی آب بخوره این شمربازیا چی بود آخه😂 

منم ۲تا بچه دارم و سومی هدیه خدا و خداخواسته داره میاد تو زندگیمون خیلی هم خوشحال و راضی هستیم😍

خودم تک دختربودم و ی داداش داشتم فقط

شوهرمم ۳تا بودن

همه چیز بستگی ب فرهنگ و نوع تربیت خانواده ها برمیگرده.چ تک فرزند چ ۵فرزند

دخترنازم ۱۸ آذر میای بغلم😍
خدا روزی رسونه وقتی خودت تلاش کنی و امکانش باشه تو این وضع مملکت یکیم زیاده عاقبت خودمونمدمعلوم نیست ...

عاشقتم

درزمانه ای که همه یاگرگن یابره ترجیح میدم چوپان باشم همدیگر رابدریدمن نی میزنم😊
روابط اجتماعی بچه ربطی به چند تا بودنش نداره ربط به تربیت و خود بچه داره خیلی هم روابط اجتماعیش خوب ...

بخدا راست میگی ما یه ایلیم الان همهبا هم قهرن سر این عروسها 

چه کاریه یکی شون هم سر به ماملن و بابم نمیزنن 

الان حداقل با یه بچه میتونیم امکانات بهشون بدیم چندتا باشن تو این خونه های قد قوطی کبریت یه مشت فاسد بار می یان 

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه
خداوند بهترین روزی رسانه با امئن هر فرزند رزق خانواده بیشتر می شه

نخیر نمیشه. فقط از حق بچه بزرگتر زده میشه. شخصا دیدم طرف سومی رو بارداره ولی تو خرج دندونپزشکی بچه اول مونده دومی رو هم بخاطر شهریه نفرستاده پیش دبستانی. 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
چند مدت پیش یکی زده بود برادراش کشته بود سر ارث 

تو همین سایت خیلی ها با خواهراشون چشم و هم چشمی دارن هر انسانی به یه همدم و دوست نیاز داره ولی اون فرد لزوما خانواده نیست گاهی یه دوست یا همسرت میتونه بهترین فرد واست باشه 

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
خداوند بهترین روزی رسانه با امئن هر فرزند رزق خانواده بیشتر می شه

انصافا الان بركت داره ميپاچه تو سر و صورت زندگيمون

جمع كنيد خرافاتتونو

خدا عقل داده

قديما بغير از توليد مثل تفريحي نداشتند بيكار ميشد يكي ميزاييدن توجيهشونم اين بوده خدا روزيشو ميرسونه

الان با اين گروني خدا ميخواد با زنبيل وليت شير خسك و پوشك بفرسته

اينا چه تبليغيه اخه

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤️
فقط اولشو نداریما 😂😂

😂😂😂😂 گلم نیت کنید برید جلو 

بگید نیت میکنم در این ایام باشکوه سرزمینم 

خداوند مهربان برمن در همین لحظه سه عدد یکجا عنایت کند 

آمییییین 

اگرم شوهر ندارید که باید بگم خوش خوشانتونه دیگه😂😂🌷🌷

خدا هست.
2810