2777
2789
عنوان

تک فرزند ها پشت و پناه ندارن در اینده

| مشاهده متن کامل بحث + 3664 بازدید | 254 پست
خدا روزی رسونه وقتی خودت تلاش کنی و امکانش باشه تو این وضع مملکت یکیم زیاده عاقبت خودمونمدمعلوم نیست ...

فک مبکنه روزی فقط شکم بچه س اون که اره یکی با یه نون هم سیر میشه الان دوره زمونه فرق کرده بچه هرچی زیادتر باشه چون وصعمردم بده اعصاب ندارن اصلا تربیت نمیشن 

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تازه امار دادن ک نرخ زادو ولد تو نودو هشت به پایین ترین سطح تو پنجاه سال گذشته رسیده, علی برکت الله

سال ۹۹ بدتر میشه

با این مملکت با عرض پوزش گ. و. هی. که برامون درست کردن همین یکیش جنایته

خداوند بهترین روزی رسانه با امئن هر فرزند رزق خانواده بیشتر می شه

اصلا اینجوری نیست چرا از عقل و شعوری که خدا بهمون داده استفاده نکنیم؟؟؟بخدا هم حق النفس هست هم حق الناس 

همینجا زنایی هستن که پول دوکیلو گوشت ندارن ولی واسشون گفتن خدا روزی رسونه رفتن زاییدن پشت سر هم

یا تاپیک صبحی که زنداداشه پول دو دست لباس نوزادی نداشته سومی زو داشت میاورد اگه خداروزی رسان بود که روزی این ادمارو هم میداد.

بقیه حرفا هم سیاست هستش هرجا به نفعشونه خدا روزی رسانه هر جا به ضررشونه فرزند کمتر زندگی بهتر. 

پسر من جزو کودکان خاصه اوردن بچه دوم ظلم به خودش و اون بچه و منه هر کسی شرایطش متفاوته یک نسخه برای همه نمیشه پیچید 😊

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

من دوس دادم شوهرم میگه همین دخترم بسمونه هر چی داریم و نداریم ماله اون باشه

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
تازه امار دادن ک نرخ زادو ولد تو نودو هشت به پایین ترین سطح تو پنجاه سال گذشته رسیده, علی برکت الله

خدا خیر بده هرکسی ک یا کلا بچه نمیاره یا نهایت یکی میاره😀

والا پس فردا امکانات واسه اینده بچه های ماها بیشتر میشه

کلاسهای ۴۵نفره دبستان الان ۳۰نفرس در اینده ان شالله ۱۵نفره میشه

واسه ی جایگاه شغلی ۲نفر میخان ۲۰۰۰نفر ازمون میدن ان شالله در اینده با این نرخ کاهش جمعیت بدون ازمون میرن دانشگاه و سرکار😊

دخترنازم ۱۸ آذر میای بغلم😍

اینو گفتین یاد ی چیزی افتادم

ی اقایی میشناختم اینا 10 تا خواهربرادر بودن

این اخری بود

هیچی نداشت وقتی ازدواج کرد همه خواهربرادرش دور و برش و گرفتن

خواهرش طبقه بالای خونشون داد نشستن چند سال و راحت هیچی پول رهن و اجاره نداد و تونست پولاش جنع کنه خونه بخره

برا مراسمش و شروع زندگیش و وسایل زندگیشم کلی کمکش کردن

کلا تو مشکلات زندگی و مالی و ... دور و پرش پر خواهر برادره

خیلیم زود تو زندگیش پیشرفت کرد

امروزه درحوزه علمیه،دروس اخلاقیِ عملی وسلوک وسیر الی الله وعرفانِ شهودی،بطور کلی ترک شده.آنچه مهم است تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودیست که مارا آشنا بحقیقت اسلام میکند وانسانیت رابما مینمایاند.دورانی ک حقیر نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بود و بس او هم وقتی به نماز می آمد عبا برسر میکشید و از عارف بودن اونیزکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدا میداند درمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و با چه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعد انقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی و معارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک را نوشتم؛ روزی ازحوزه آمدند وگفتند شما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتر و عمیقتر،تا برای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابها تا اندازه ای مفید است ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه ها را زنده میکند و روح اسلام را زنده مینماید تدریس حکمتِ عملی و تربیت طلاب ب عرفان شهودیست ک بنیاداولیه نفوس را تغییر میدهد و آنان را به طهارت واقعی و حقیقی میکشاند و اگر حوزه اینطور شود حاکمانی تربیت میشوند که مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریین امیرالمومنین علیهم السلام هستند و قادرند با طهارت و نفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشور و دنیا بگذارند و به اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود! این جواب کامل نیس زیرا همانطور که فقه و اصول و عربی مرز دارد، عرفانِ عملی و اخلاقِ شهودی هم مرز دارد و باید دنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه را ازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارند تهی و خالی نگذاشت. باذکر این مطالب علت اختفای علامه طباطبایی ها و گلپایگانیها مشهودمیشود حتی بعد از انقلاب...(علامه طهرانی رحمه الله)

سال ۹۹ بدتر میشه با این مملکت با عرض پوزش گ. و. هی. که برامون درست کردن همین یکیش جنایته

به خدا من بعضی وقتا فقط میشینم گریه میکنم که الان آینده بچم چی میشه تو این مملکت

گریه میکنم و میزنم تو سر خودم که چرا من خودخواهی کردم این بچه بیگناه رو آوردم تو این شهر هرت بزرگ بشه 😥

دوران دبستان یه سریا مامور آبخوری بودن زنگ تفریح که تموم میشد دیگه نمیذاشتن کسی آب بخوره این شمربازیا چی بود آخه😂 
2810