دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
مخالفم. تربیت مهمه چه یدونه چه ده تا. آدم دیدم 6 تا بچه داره انقدر بهشون باج داده اخلاقهاشون افتضاح. اگر من مادر همون تک فرزند رو منطقی بار بیارم و به تمام خواسته های غلطش نه بگم قطعا مشکلی نخواهد بود. از طرفی کی گفته خواهر و برادر پشت و پناهن؟ ما الان بزرگترین ضربه زندگیمون رو از خواهر شوهرم خوردیم. انشااله تک فرزندها موفق و خوب تربیت میشن و ازدواج خوب داشته باشن همسرشون پشت و پناهشون میشه
مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش
خداوند بهترین روزی رسانه با امئن هر فرزند رزق خانواده بیشتر می شه
خدا روزی رسونه وقتی خودت تلاش کنی و امکانش باشه تو این وضع مملکت یکیم زیاده عاقبت خودمونمدمعلوم نیست چهار تا جمله از اخوندا شنیدی اومدی ملت و نصیحت میکنی بچه امکانات میخواد رسیدگی میخواد اینده میخواد
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊