2777
2789
عنوان

تک فرزند ها پشت و پناه ندارن در اینده

| مشاهده متن کامل بحث + 3664 بازدید | 254 پست
امیدوارم منم بتونم مثل شما موفق باشم  پسر من یه پسرخاله داره ب شدت پولدارن درحدی که بچه ۲ ساله ...

عزیزم اینجوری فکر کنی خیلی اذیت میشی.من در حد خودم مشکل مالی ندارم اینجا گفتم از مخارجی ک برا پسرم میکنم باور نمیکنن کفش ی میلیونی و راحت براش میتونم بگیرم حتی بیشتر ولی در مقایسه با پسرداییش ک همسنن تو همین سه سال کل اروپا و اسیا رو گشته.ولی من در توان خودم هر کاری از دستم بربیاد براش میکنم

پسرکم دنیایم با وجودت همرنگ چشمانت آبیست
عزیزم اینجوری فکر کنی خیلی اذیت میشی.من در حد خودم مشکل مالی ندارم اینجا گفتم از مخارجی ک برا پسرم م ...

آخه بچه ها بعدا بزرگ‌بشن خودشونو باهم مقایسه میکنن 

خواهرم بعد از ۱۵ سال به سرش زد دوباره بچه دار بشه شانس من همزمان با من شد برداریش 

بچه هامونم هردو پسر 

دوران دبستان یه سریا مامور آبخوری بودن زنگ تفریح که تموم میشد دیگه نمیذاشتن کسی آب بخوره این شمربازیا چی بود آخه😂 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه بچه ها بعدا بزرگ‌بشن خودشونو باهم مقایسه میکنن  خواهرم بعد از ۱۵ سال به سرش زد دوباره بچه ...

میدونم سخته خیلی ولی باید یجوری تربیتشون کنیم و انقدر اعتماد بنفس داشته باشن ک اهمیت ندن

پسرکم دنیایم با وجودت همرنگ چشمانت آبیست

یعنی چی برای هیچ چیز نجنگیدند و روابط اجتماعی ندارن 

من تک فرزندم ولی کاملا خودساخته هستم این حرفا چیه؟؟؟

ولی قبول دارم که تک فرزندها خیلی احساس تنهایی دارن 

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد..... 
مشکل ماهم همینه فکر میکنیم همه چی مادیاته  گلم ما داریم خودمون رو میکشیم واسه اینده ی بچمون!!! ...

محبت ک هست مگه میشه نباشه پس دسگه چرا ب دنیا میاریمشون ولی ما ب ی دونش راضی هستیم فعلا ادم باید پول سونو بده یا وقتی نباشه اصلا نباید بهش فک کرد بچه بایدچیزایی ک میخواد فراهم باشه تا شرمندش نشیم 

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣

بابا شماها دیگه چقدر خجسته‌‌این!!! مردم نون ندارن بخورن، این وضع امنیت اجتماعی‌مونه، فردامون معلوم نیست چی باشه... تو این شرایط یه بچه هم زیاده‌. اون بچه بدبخت معصوم از همه جا بی‌خبر چه گناهی کرده توی این شرایط به دنیا بیاد؟! اونوقت شماها حرف از دو تا و سه تا می‌زنین؟!!

الان مثلا ماها که خاله و عمو و خواهر برادر داشتیم چه گلی به سر هم زدیم؟ اوضاع طوریه که رفت و آمد نمی‌شه کرد..‌. همه از هم دور شدن... نصف فامیل و دوست و آشنا هم که دارن مهاجرت می‌کنن!

بعدشم اجتماعی شدن بچه به تربیت پدر و مادر و تربیت بچه تو اجتماع ربط داره نه خواهر برادر داشتن!

برای حسرت یه زندگی معمولی...

قبول دارم که وضع اقتصادی در مملکت ما زیاد خوب نیست. و واقعا کسانی که توانایی مالی در درجه اول ندارند نباید زیاد بچه بیارند. اما اینکه یه دونه داشته باشم و همه چیز مال این یه دونه باشه  هم به نظر من درست نیست. چند وقت پیش مادرم مریض شد پدرم زنگ زد و من و برادرم و خواهر بزرگم سریع سه تایی تو بیمارستان بودیم.مادرمو بستری کردند و پدرم چون دیسک کمر داره  نمیتونست اونجا رو پا وایسه فرستادیم خونه و خودمون همه کاراشو کردیم.فقط من ده دفعه پله های بیمارستان رو بالا و پایین رفتم. تخت کناری مادرم یه پیرزنه بود که خودش تنهایی اومده بود.و هیچ کدوم از پرسنل بیمارتان به دادش نمیرسیدند.هر چی بهش میگفتم مادر همراه نداری پسری دختری؟ گفت نه یه پسر دارم که اونم اینجا نیست.شوهرمم به رحمت خدا رفته. بنده خدا خیلی دلم به حال تنهاییش سوخت.و همونجا تصمیم گرفتم بچه دومم رو بیارم. برای پیری خودم که حداقل اگه پسرم نبود این یکی باشه. و همینطور به خاطر پسرم.چون الان که چهار سالشه منم شاغلم و نمیتونم زیاد باهش بازی کنم حداقل یه همبازی داشته باشه تو خونه.الانم باردارم و خدار و شکر این یکیم میارم.ولی دیگه بیشتر نمیتونم.وگرنه شاید میاوردم.

از زمین خوردن کسى شاد مشو که نمیدانى گردش روزگار براى تو چه در آستین دارد ... امام علی (ع)
قبول دارم که وضع اقتصادی در مملکت ما زیاد خوب نیست. و واقعا کسانی که توانایی مالی در درجه اول ندارند ...

با احترام به نظرت، من فکر می‌کنم این طرز تفکر خودخواهیه! مگه بچه نوکر و خدمتکار ماست که به خاطر این که توی پیری یه عصاکش داشته باشیم توی این اوضاع نابه‌سامان یه آدم رو به دنیا بیاریم و مجبورش کنیم سرنوشتی که خودش انتخاب نکرده رو تحمل کنه فقط واسه اینکه یکی تو پیری مواظب ما باشه! بعدم چه تضمینی هست اون بچه تا اون موقع پیش شما بمونه و پشتتون وایسه؟! تا این‌همه سال بگذره هزار تا اتفاق میفته. ممکنه از ایران بره، یا مثلا ممکنه رابطه‌ش با شما خوب نباشه و ازتون حمایت نکنه. کم دیدین از این چیزا؟ الان خانوم مسن همسایه ما ۵ تا بچه داره. ۴ تاشون آلمان زندگی می‌کنن و یکی‌شون هم مثل مهمون چند ماه یه بار فقط میاد سر می‌زنه و اصلا کاری به کارای مادرش نداره. به نظرم این تفکر اشتباه و خودخواهانه‌ایه که آینده رو طلبکار باشیم از بچه‌هامون و فکر کنیم من بچه به دنیا میارم، زحمت می‌کشم بزرگش می‌کنم، پس اونم باید بزرگ شد جبران کنه ازم مراقبت کنه!!! در واقع اینجوری بیشتر به نظر میاد دارید پرستار برا روز پیری خودتون پرورش می‌دید تا بچه!!

از اون طرف هم بچه مگه عروسکه که واسه همبازی داشتن بچه‌مون  یه بچه دیگه بیاریم؟!!! اگه می‌خوایم بچه‌ همبازی داشته باشه باید بذاریمش مهد کودک یا کلاسای بچه‌گونه. اینجوری هم همبازی همسن و سالش رو داره، هم اجتماعی تربیت می‌شه، هم امکانات مالی‌ای که می‌شه در اختیارش گذاشت با اومدن بچه دیگه نصف نمی‌شه، هم با سرنوشت یه بچه دیگه که به خاطر همبازی بودن به دنیا اومده بازی نمی‌شه!

به نظر من برای تصمیم به بچه‌دار شدن و اینکه چندتا بچه بیاریم باید همه شرایط رو سنجید و دلایل خیلی خوب و قانع کننده برای خودمون داشته باشیم، خصوصا توی شرایط پیچیده فعلی.

شما هم ایشالا نی‌نیت به سلامتی به دنیا بیاد، ولی نگاهت و توقعاتت رو نسبت به بچه‌هات تغییر بده و تعدیل کن.🌹🌹

برای حسرت یه زندگی معمولی...
2810