2777
2789
عنوان

ایشالله به حق پنج تن شوهرم بمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 3930 بازدید | 177 پست
از شوهر ۲۲ ساله ، مرد زندگی در نمیاد.... چون خودتم ۲۰ سالته... یعنی وقتی اون ۲۰ سالش بوده احتمالا ش ...

به سن نیست دست بزن داشتن به تربیت و خلق و خویه آدمه اونی ک میزنه تو هر سنی باشه میزنه. وگرنه کلی نمونه هست پسر کم سن متاهل . نهایتش بی عقل و بچه صفتن ولی وحشی نیستن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی سینه شو مسده بچه بخوره اوغغغغغغ هیچی نمیگی 

شوهر بی عقلم بی عرضه ام میگه بذار ببینم میخوره منم چیزی بگم میگه مگه چیه دعوا راه میندازه

تاکه بودیم نبودیم کسی کشت مارو غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفتیم همه بیدارشدند قدرآیینه رو بدانید که هست نه درآن وقت افتادو شکست😘😘
چیزی نیست!!!!!؟  متوجه زشتی این رفتار نیستین!؟  نمیدونم شایدم برا شما عادیه  ولی م ...

مهمون؟خواهراش منظورتونه؟من انقد این رفتارو زشت نمیبینم که جوابش کتک اونم اینجوری باشه.کتک زدن رفتار بی نهایت زشتیه که اونم اصلا برای ما عادی نیس

شوهرت که اصلا کار درستی نکرده آدم به ضعیف تر از خودش ظلم نمیکنه. و شما هم نباید سیم می‌کشیدی حتما شو ...

نه به خدا هیچی بهش نگفتم

تاکه بودیم نبودیم کسی کشت مارو غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفتیم همه بیدارشدند قدرآیینه رو بدانید که هست نه درآن وقت افتادو شکست😘😘
مهمون؟خواهراش منظورتونه؟من انقد این رفتارو زشت نمیبینم که جوابش کتک اونم اینجوری باشه.کتک زدن رفتار ...

جواب هیچ رفتاری مطلقا کتک نیست 

این که واضحه

ولی هر دو مقصرن 

استارتر خودشم کم آنرمال نیست 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
تو که میدونی شوهرت دیوونه ست بخاطر خواهرای طفل معصومت یه شب و تحمل میکردی گناه داشتن خب

اسی مشخصه از شوهرت هم رفتاری هم سنی کوچیک تره وگرنه وقتی مهمون تو خونس پیله نکن دیگ

اسکار بهترین لحظه هم تعلق میگیره به وقتی که معلم میبردمون پای تخته درس بپرسه یهو زنگ تفریح میخورد      کاربر سال 96 هسدددددددم یه مدت تو ترک بودم  دیدم نمیشه از نی نی سایت دور بود باز دوباره معتادش شدم.  مرسی اه  
یکی از شوهر میناله یکی از پدر(خودم) هیچی مهمتر از احترام نیست. احترامتو با چنگ و دندون نگه دار. ...

خیلی ممنون

سلام عزیزم هزار بار به خانما گفتم خودتونو کوچیک نکنید ای خدا

ببین تو بچه تو ببر برو با پدرت شکایت کن شکایت که کردی میبرنت پزشک قانونی بعد اونجا دنبالش میفرستن و ازش تعهد کتبی میگیرن که اگر باره دیگه دست بلند کرد بازداشت میشه این ترسو تو دلش بذار با این تعهد کتبی باور کن هیچ وقت دیگه نمیتونه دست بلند کنه و اصلا هم دیگه نمیتونه بگه میخوام طلاق بدم تو هم بشین سر زندگیت کم کم درستش کن 

صد در صد میتونه بگیره کی گفته نمیتونه ولی کسی ک دنبال دیه گرفتنه پس پاشه راه ب راه لج شوهرشو در بیار ...

شما فقط ب فکر نگه داشتنی.والله نمیدونم چرا اینقدر زنها رو بدبخت میدونید . کتک زدن بنظرم قابل بخشش نیست اونی که اینجور کتک میزنه دیگه اصلا توجیه نمیشه. بابا قرن بیست و یکم هستیم الان خشونت تعریفش فقط زدن نیست حتی کلامی هم تو کشورهای پیشرفته پیگرد قانونی داره چ برسه در این حد. ما زنها خودمون خواستیم مثل یه حیوون بارکش کتک بخوریم