2777
2789
عنوان

ایشالله به حق پنج تن شوهرم بمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 3930 بازدید | 177 پست
شوهر بی عقلم بی عرضه ام میگه بذار ببینم میخوره منم چیزی بگم میگه مگه چیه دعوا راه میندازه

خدایا خداوندا خودت کمک کن واقعا دیگ داریم ب کجا میریم 😐😐😐

معلومه ک میخوره بچه چار ماهه مگ مامان شناسه اخه

اسکار بهترین لحظه هم تعلق میگیره به وقتی که معلم میبردمون پای تخته درس بپرسه یهو زنگ تفریح میخورد      کاربر سال 96 هسدددددددم یه مدت تو ترک بودم  دیدم نمیشه از نی نی سایت دور بود باز دوباره معتادش شدم.  مرسی اه  
مهمون؟خواهراش منظورتونه؟من انقد این رفتارو زشت نمیبینم که جوابش کتک اونم اینجوری باشه.کتک زدن رفتار ...

کسی نمیگه کتک عادیه بحث الان سر کنترل و مدیریت خشمه که هیچکدوم ندارن و زدن اولین جرقه هم توسط خانم بوده.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من موندم چرا بعضی از مردا کشته مرده ی فوتبالن این فوتبالم شده معضل.اونم ساعتاش که خیلی دیره خدایی بی انصافیه منم بارها شده خوابم میاد با صدای تی وی حتی کم باشه وز وز میکنه خوابم نمیبره حتی خسته ی خسته باشم.

بچه الان مال توس اگرنزاره ببری میتونی بری کلانتریمامور بگیری با مامور بری برش داری اگر بمونی خودتو خار کردی نکن بزار پشیمون شه بیاد دنبالت 

من از روییدن خار سر دیوار دانستم/که ناکس کس نمیگردد بدین بالا نشینیها 
شما فقط ب فکر نگه داشتنی.والله نمیدونم چرا اینقدر زنها رو بدبخت میدونید . کتک زدن بنظرم قابل بخشش نی ...

من نمیدونم چطور اجازه میدن یکی روشون دست بلند کنه دارم دیوونه میشم از دستشون همیشه این تاپیکارو میخونم ای خدا

خدایا خداوندا خودت کمک کن واقعا دیگ داریم ب کجا میریم 😐😐😐 معلومه ک میخوره بچه چار ماهه مگ مامان ...

نه والا من دخترم 4 ماهش بود دخترعموم تازه زایمان کرده بود.بعد بچمو گرفت که سینشو میک بزنه شیر بیاد برای بچش با اینکه دختر عموم روشو گرفته بود دخترم لب نزد

من موندم چرا بعضی از مردا کشته مرده ی فوتبالن این فوتبالم شده معضل.اونم ساعتاش که خیلی دیره خدایی بی ...

آدم باید به علایق طرف مقابل احترام بذاره 

حتی اگه بچه هم بعد از یه سنی بخواد اون ساعت تی وی ببینه باید بهش بها داد 

مرد که جای خود داره 

من خودم خیلی وقتا بعد خوابیدن همسرم فیلم میبینم پاشه لب تاب رو بشکونه؟ 😐

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

بابا من مرد میشناسم چون درست تربیت شده زنش اگه دیوونش هم کنه نهایتا خودشو میزنه یا سرشو میکوبه به دیوار یا از خونه میزنه بیرون. این وحشی بازیا مال عقب مونده هایی ک زنو هنوز ادم نمیدونن

من نمیدونم چطور اجازه میدن یکی روشون دست بلند کنه دارم دیوونه میشم از دستشون همیشه این تاپیکارو میخو ...

اینجوری نگو خدایی نکرده سرت میاد تا بفهمی شرایطو من یه موضوعی رو تو همین نی نی سایت این جوری گفتم حالا دارم زیرش له میشم البته کتک نبودا 

من از روییدن خار سر دیوار دانستم/که ناکس کس نمیگردد بدین بالا نشینیها 
من نمیدونم چطور اجازه میدن یکی روشون دست بلند کنه دارم دیوونه میشم از دستشون همیشه این تاپیکارو میخو ...

برام جالبه اونایی ک میگن خب کوتاه میومدی بابا اگه دختر خودتون باشه کوتاه میایید اگه کوتاه میایید تورو خدا بچه نیارید