امشب دوتا خواهرم خونه ما بودن یکیشون چهارسالشه یکیشونم ۱۹من یه دختر چهار ماهه دارم بعد شب ساعت دوازده و نیم بود به شوهرم گفتم تلویزیونو خاموش کن بخوابیم سرم درد میکنه اینقد خوابم میاد الان بچه خوابه بزار منم بخوابم گوش نکرد چن دفعه تکرار کردم ساعت یک شد داشت فوتبال میدید منم رفتم سیمو کشیدم پاشد جلو دوتا خواهرم اینقد منو زد که نگوو خواهرکوچیه کم از شدت ترس داشت میمرد اینقد منو زد که همه چی جلو سرم داشت می چرخید منم یه قاپ نوشابه جلو دستم بود پر از آب بود به سمتش پرت کردم به گهواره بچه خورد بازم پاشد اینقد دیگه منو زد تازه میگه وقتی صصبح شد دیگه نبینمت دیگه زن من نیستی منم به خاطر دخترم نرفتم تازه صبح رفته به بابام گفته دخترت دیوانه است یاخودشو یامنو میکشه من میخوام طلاقش بدم نمی خوامش بابام گفت الان میام دنبالت منم اینقدر التماسش کردم که نیا نمی تونم دوری دخترمو تحمل کنم و ایینا اونم گفت پس من دیگه کاری باهات ندارم خودت حالا نمی دونم چیکار کنم سرم درد میکنه اینقد گریه کردم .حالا شما میگید چکار کنم ....ببخشید طولانی شد
تاکه بودیم نبودیم کسی کشت مارو غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفتیم همه بیدارشدند قدرآیینه رو بدانید که هست نه درآن وقت افتادو شکست😘😘
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
شوهرت که اصلا کار درستی نکرده آدم به ضعیف تر از خودش ظلم نمیکنه. و شما هم نباید سیم میکشیدی حتما شوهرت فکر کرده خواهرات دیدی دور برداشتی از لج زدتت.مطمئنی قبلش بحثی توهینی چیزی جلو خواهرات بهش نکردی.
یه سیم کشیدن ک چیزی نیس اخه..مثلا خیلی از ما وقت عصبانیت چیزی میشکنیم..عمل و عکس العمل اصا تناسب ندارن.سیمو کشیده.فوتبال اقا قط شده بعد وحشیانه زنشو زده😐😐
اینقدرم ک شما میگید شهر هرت نیست. همین الانشم میتونه بابت کتکهایی ک خورده شوهرشو ب غلط کردن بندازه و ...
صد در صد میتونه بگیره کی گفته نمیتونه ولی کسی ک دنبال دیه گرفتنه پس پاشه راه ب راه لج شوهرشو در بیاره کتک بخوره دیه بگیره .ولی کسی ک دنبال زندگی کردنه نباید بزاره کار ب اینجور جاها برسه .بعد از دیه گرفتن ب نظرت شوهرش نگه اش میداره؟وگرنه دیه گرفتن ک کار نذاره
تا گفتیم ببخشید به یکی بقیه وایستادن تو صف!!!!!!!!!!!!!