2777
2789
عنوان

ایشالله به حق پنج تن شوهرم بمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 3930 بازدید | 177 پست
۲۰

الان اگه تاپیک ازدواج تو سن کم بزنیم 

شونصد نفر میان میگن شاید طرف عاقله و فلانه و بهمان... 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من با قهر کردن و رفتن خونه ی پدر بدون تصمیمِ صد در صد طلاق مخالفم. بری خونه ی پدرت و خودتو بندازی س ...

نظراتتون عالی👍

بله همین صبح تاپیک دیدم طرف قهر رفته خونه باباس

الان کار به طلاق رسیده دختره میگه طلاق نمیخام پسره دیگه کوتاه نمیاد

شوهرت که اصلا کار درستی نکرده آدم به ضعیف تر از خودش ظلم نمیکنه. و شما هم نباید سیم می‌کشیدی حتما شوهرت فکر کرده خواهرات دیدی دور برداشتی از لج زدتت.مطمئنی قبلش بحثی توهینی چیزی جلو خواهرات بهش نکردی.

[QUOTE=112056947]وای چ وحشتناک  باورم نمیشه در حد داعشیا باهات رفتار کرده  اگه قبل از اینم میزدت چرا ازش ...[/QUOTE 

به قران من بچه نمی خواستم اینقد اصرار کرد من بچه دوست دارم و از ایینا

تاکه بودیم نبودیم کسی کشت مارو غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفتیم همه بیدارشدند قدرآیینه رو بدانید که هست نه درآن وقت افتادو شکست😘😘
این حرفها همش چرته تحمل کن باهاش حرف بزن درست میشه مردی ک مث وحشیا حمله میکنه ب زن و احترام نمیزاره ...

مرد کجا بود عزیزم 

یه پسربچه 22 ساله معلومه کنترل خشم نداره

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

از شوهر ۲۲ ساله ، مرد زندگی در نمیاد.... چون خودتم ۲۰ سالته...

یعنی وقتی اون ۲۰ سالش بوده احتمالا شما رو گرفته و شما هم ۱۸.... 

من حرفی ندارم ... هر دوی شما رفتارتون بده

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...

یکی از شوهر میناله یکی از پدر(خودم)

هیچی مهمتر از احترام نیست. احترامتو با چنگ و دندون نگه دار. قبل هر کاری سریعا با یه مشاور اول حرف بزن. زنگ بزن ۱۴۹۰ رایگانه 

نظر یه آدم بی طرف رو بدونی هم خوبه

خودش تعادل داره بنظرت؟  در و تخته با هم جورن

یه سیم کشیدن ک چیزی نیس اخه..مثلا خیلی از ما وقت عصبانیت چیزی میشکنیم..عمل و عکس العمل اصا تناسب ندارن.سیمو کشیده.فوتبال اقا قط شده بعد وحشیانه زنشو زده😐😐

اینقدرم ک شما میگید شهر هرت نیست. همین الانشم میتونه بابت کتکهایی ک خورده شوهرشو ب غلط کردن بندازه و ...

صد در صد میتونه بگیره کی گفته نمیتونه ولی کسی ک دنبال دیه گرفتنه پس پاشه راه ب راه لج شوهرشو در بیاره کتک بخوره دیه بگیره .ولی کسی ک دنبال زندگی کردنه نباید بزاره کار ب اینجور جاها برسه .بعد از دیه گرفتن ب نظرت شوهرش نگه اش میداره؟وگرنه دیه گرفتن ک کار نذاره

تا گفتیم ببخشید به یکی بقیه وایستادن تو صف!!!!!!!!!!!!! 
یه سیم کشیدن ک چیزی نیس اخه..مثلا خیلی از ما وقت عصبانیت چیزی میشکنیم..عمل و عکس العمل اصا تناسب ندا ...

چیزی نیست!!!!!؟ 

متوجه زشتی این رفتار نیستین!؟ 

نمیدونم شایدم برا شما عادیه 

ولی من تو عصبانیت پانمیشم جلو مهمون سیم تی وی رو بکشم که شوهرم بره بخوابه😐😐