2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 662749 بازدید | 13977 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهراوه جان دانشگاه لیسانست اصفهان بوده؟من صنعتی اصفهان درس می خونم ...از این که ترم شروع بشه وحشت دارم......من کلی تنبلی کردم واسه پروژم.....تابستان عملا کار مفیدی نکردم.....سنوات ارشد هم که یک ترم کم شده .....2 ترم دیگه باید دفاع کنیم
آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد
من فولیک اسید وقرص b6 که ظاهرا برای رفع حالت تهوعه میخورم
دکتر برام مولتی ویتامین نوشت ولی من چند روز بیشتر نتونستم بخورم از بوش حالم به هم میخوره
وقتی هم به دکتر گفتم مولتی ویتامین نمیخورم گفت مهم نیست فقط سعی کن میوه و سبجیات زیاد بخوری

راستی من یه ویار خیل عجیب دارم میخوام بدونم شما هم همینطورید
من شدیدا به خمیردندان حساس شدم
چند وقت پیش به سفارش خانم دکتر داروسازمون خمیردندان کودک گرفتم اولش خوب بود
ولی الان به اونم حساس شدم
دیگه دندونامو با نمک میشورم نمک هم (با توجه به اینکه خود به خود زمان شستشوی دهان خورده هم میشه)که بعدها ضرر خواهد داشت موندم چکار کنم
الی جان گفتی صنعتی اصفهان
انگار تمام خاطرات لیسانسم برام زنده شد
چه دورانی بود
میدونم الان خیلی تغییر کرده ،اما هنوز خاطرات صنعتی برام بهترین خاطرات جوونیمه :)
بخوابگاه 9 و10-بازارچه صنعتی ،تالارها،محوطه جلوی بانک،جنگل ،کوه سیدمحمد،.....
وای خوش به حالت ...لیسانس هم همونجا بودی؟
انشاله که کارای پایان نامت هم بخوبی پیش بره
سلام مامانای گللللللللل
وا الی جون دارم شک میکنم نکنه تو من باشی!!! اخه همه چیزت عینههههههههههههه منه!!! حتی اسمهایی که انتخاب کردی !!! خیلی جالبه ها!!! داشتم از تعجب شاخ درمیوردم وقتی اسمهاتو دیدم...