2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 662749 بازدید | 13977 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در هنگام بارداری
1- تیروئیدتان را آزمایش کنید زیرا کم کاری خفیف تیروئید در خانمهای باردار سبب کاهش معنی داری در هوش کودکان می شود.
2- کولین مصرف کنید، این ماده مغذی در گوشت، تخم مرغ و حبوبات وجود دارد.
3- ویتامین هایی را که پزشک در دوران بارداری برای شما تجویز می کند مصرف کنید.
4- با جنین خود حرف بزنید و او را صدا کنید.
5- از نوشیدن قهوه و خوردن دارو بدون تجویز پزشک اجتناب کنید.
در شش ماهه نخست پس از تولد به این نکات توجه داشته باشید.
6- فرزندتان را با شیر مادر تغذیه کنید.
7- در صورت بروز افسردگی بعد از زایمان ، برای درمان آن اقدام کنید.
8- منابع غنی از آهن مانند گوشت، سبزیجات، تخم مرغ و میوه های تازه مصرف کنید.
9- در زمان شیردهی خوردن غذاهای حاوی ویتامین 12 B مانند مخمر، نان، غذاهای دریایی و تخم مرغ را فراموش نکنید.
10- برای کودکتان موسیقی به ویژه موسیقی سنتی و کلاسیک پخش کنید.
11- کودک را ماساژ دهید ، مطالعات نشان داده اند که ماساژ روزانه کودکان رشد مغزی آنان را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد.
از شش ماهگی تا یک سالگی کودک چه کنیم؟
12- با کودکتان به طور مستقیم و چشم در چشم صحبت کنید.
13- معنای لغات را با اشاره ارتباط دهید ؛ به طور مثال هنگامی که نام چیزی را می برید به آن اشاره کنید یا کودک را در مقابل آن نگه دارید.
14- با هدیه های مخصوص کودکان، او را تشویق کنید.
15- اجازه آزادی حرکت به کودکان بدهید، بگذارید که آنها کنجکاوی غریزی شان را همواره به کار برند.
16- تشخیص و فرق گذاری بین اشیا را به کودکتان با پرسش و گفتن جواب درست بیاموزید.
17- کودکان از آموزش اجباری خوششان نمی آید، از آن بپرهیزید.
18- هنگامی که فرزندتان احساس خستگی کرد، آموزش را قطع کنید.
دوران یک تا دو سالگی کودک
19- کودکان را با غذاهای سرشار از آهن تغذیه کنید.
20- به کودکان میان وعده های سالم و مغذی بدهید و از دادن میان وعده های بی فایده مانند پفک و چیپس به کودک خودداری نمایید.
21- برای کودکتان کتاب بخوانید.
22- در حضور او مطالعه کنید.
23- برای او اسباب بازی های کمک آموزشی تهیه کنید.
24- با کودک خود بازی کنید. شرکت در بازی های دسته جمعی ، مهارت های هوش اجتماعی کودک را افزایش می دهد.
25- مطمئن شوید کودکتان خوب استراحت کرده است، خوابیدن دستکم ده ساعت در شبانه روز برای او لازم است.
26- هنگامی که با کودکتان صحبت می کنید صداهای اضافی مانند رادیو و تلویزیون را خاموش کنید و نور را در حد متوسط نگاه دارید.
27- درخواست های تکراری کودک را اجانب کنید. تکرار ارتباط نورون ها را در مغز تقویت می کند ؛ بنابراین اگر برای چندمین باز از شما می خواهد کتابی را برایش بخوانید ، بدون اصرار و پافشاری روی خواندن یک داستان دیگر ، آن را برای او بخوانید.
28- وقتی کودک نوپای شما به چیزی اشاره می کند و نامش را می پرسد در جوابش به او اطلاعات بیشتری بدهید. به طور مثال : آن یک توپ است، یک توپ آبی با خط های قرمز.
29- در تربیت کودک انضباط همراه با محبت فراوان داشته باشید.
30- هرگز به کودکتان نگویید "تو چیزی نمی فهمی" زیرا اگر کودک آن را باور کند، حرف شما تحقق خواهد یافت
جنبه‌های مختلف می‌تواند منجر به تقویت حافظه و هوش شود. نوع تغذیه از جمله نکات مهمی است که باید به آن توجه نمود. در زیر به نکاتی اشاره می‌کنیم که توجه به آن‌ها نقش به سزایی در تقویت حافظه دارد.
میوه‌هایی که هوش و حافظه ی مغز را افزایش می‌‌دهند، شامل موارد زیر است:

سیب:
سیب یکی از بهترین میوه‌های معجزه آسا است، که هم خاصیت خنثی کردن سم را دارد و هم قدرت غذایی. به علت داشتن مواد قلیایی، اسید اوریک را حل می‌کند و برای معالجه‌ی مرض چاقی بسیار مفید است. به علت داشتن فسفر ، تقویت‌کننده اعصاب و مغز است. سیب به علت دارا بودن ویتامین‌های A ، B و C و املاح سودمندی مانند کلسیم ، فسفر، منیزیم ، آهن، پتاسیم و سدیم برای همه‌ی سنین به خصوص بچه‌ها مفید می‌باشد.
سیب با خستگی ، فشار ذهنی و کمبود مواد معدنی مبارزه می‌کند. تقویت‌کننده‌ی اعصاب و عضلات و دشمن سرسخت بوی بد دهان و آرامش دهنده‌ی قلب است. بوییدن و خوردن سیب موجب نشاط، شادی، تقویت حافظه و سلسله‌ی اعصاب می‌گردد.
سیب قرمز بیشتر از سیب سفید مفید است؛ البته به شرطی که تازه باشد.

انگور:
انگور دارای پتاسیم است که موجب احساس شادی می‌شود. از طرف دیگر حاوی فسفات زیادی است که غذای مغز و سلسله‌ی اعصاب می‌باشد و هم‌چنین باعث ازدیاد هوش و حافظه می‌گردد.
انگور به علت داشتن منگنز، عامل رشد نیز محسوب می‌شود، چهره را روشن می‌کند و غذای مناسبی برای سلسله‌ی اعصاب به شمار می‌رود. این میوه‌ی خوشمزه باعث تقویت نیروی عضلانی می‌گردد.
انگور، جوانی دوباره ای به فرد می‌بخشد، ذهن را فعال و عضلات را قوی می‌سازد. خواص رادیو اکتیو دارد و از سقط جنین جلوگیری می‌کند.

انار:
خوردن انار، معده را دباغی کرده و ذهن آدمی را نیرو می‌بخشد و موجب تقویت حافظه می‌گردد.
چون انار قادر است معده و روده‌ها را پاک کند، لذا جدار روده را برای دفاع و دور نمودن ویروس‌ها آماده می‌سازد. بنابراین سموم به خون و قلب نمی‌ریزد و قلب رونق و حیات تازه‌ای می‌یابد و به این طریق سلول‌های کبد را فعال می‌کند.
هم‌چنین باعث دفع اوره و کلسترول و سموم دیگر می‌گردد.
آب انار، در حفظ تعادل مایعات بدن به خصوص خون، نقش مهمی دارد؛ چون املاح آب انار با مواد آلی ترکیب شده، زود جذب می شود و در بیماری راشیتیسم، کم‌خونی ، ضعف اعصاب و تقویت عمومی بدن بسیار موثر است.
اگر خانم‌های باردار در این دوران انار مصرف کنند، بزرگترین خدمت را به فرزند آینده‌ی خود کرده‌اند؛ چرا که علاوه بر جلوگیری از ویار و نیز تقویت مادر، به رشد آینده‌ی کودک هم کمک می‌کند. انار خون‌ساز است. در موقع مصرف، زدن کمی گلپر علاوه بر بوی مطبوع به هضم آن نیز کمک می‌کند؛ ناگفته نماند انار مقوی روح و ذهن است.

انجیر:
انجیر به علت داشتن کلسیم و فسفر فراوان سبب رویش استخوان‌ها و رشد کودکان می‌گردد. ویتامین‌های آن موجب تقویت چشم می‌گردد. عناصر موجود در آن باعث تعادل اعمال حیاتی بین اندام‌ها و بدن می‌شود.
انجیر منبع تولید انرژی است. انجیر خشک قدرت غذایی فراوانی دارد. هم‌چنین انجیر، مقوی مغز و اعصاب است
سلام بچه ها ببخشید مامانا
سرعتتون خیلی بالاس من نمی تونم پا به پاتون سر بزنم و پست ها رو چک کنم.
ممنون از مهراوه جون و الی جون به خاطر راهنماییاتون.
الی جون برا منم آخریش 9 خرداد بود
دکترم برا من از هفته 8 مکمل مولتی ویتامین و کلسیم نوشته البته من گوارشم ناراحته و نمی تونم زیاد میوه و سبزی و شیر بخورم از طرفی شاغل هم هستم و کلاً نمیتونم استراحت و تغذیه ام رو زیاد کنترل کنم.
راستی بچه ها من حالت تهوع زیاد نداشتم ولی 2-3 روزه با شروع هفته 11 خیلی این حالتم زیاد شده.
یه چیز دیگه به نظرتون اهورا اسم قشنگیه؟
خواهش میشه
Megapic.ir
هر چند روز یکبار احساس میکنم یه لرزشی مثل ویبره زیر دلم میشه مثل اینکه یه قلطک کوچیک نا هموار با سرعت زیاد میچرخه البته واسه یه لحظه تا اونجا که یادمه قبل بارداری اینجوری نشده بودم
شما فکر میکنید از نی نیه
وای که با این خیال چقدر ذوق میکنم

فریناز جون نگران تغذیه نباش دکترا میگن تغذیه مادر بدلیل همین تهوع تا ماه سه زیاد مهم نیست ولی از ماه 4 که حالت تهوع هم خیلی کم میشه دیگه باید به تغذیه ت برسی تا اون وقت نی نی خودش کارشو بلده :) راستی کندر هم میگن سه ماهه اول بخوریم بهتره. ولی خیلی بیمزه سسسسسسسسسسس!!

مهراوه جون منم مث تو با مسواک و خمیردندون مشکل دارم دکترم گفت میتونم با جوش شیرین قرقره کنم.

خیلی خوب شد تعدادمون زیاد شده من تو شرکت سرم شلوغه نمیرسم زود به زود سر بزنم کلی پست جا میمونم...

نگین جون خیلی نگران سفر 4 ساعته نباش چون من اولش که اصلن از بارداریم خبر نداشتم و بعدش یه سه باری از شمال (محل سکونتم)‌ تا تهران (خونه مامان اینا)‌ (همون 4 تا 5 ساعت) سفر کردم هیچ چیم هم نشد. همش به خودم تلقین مثبت میکنم آخه پله‌های خونه هم زیاده (یه 62 تا فقط!!!) خب چه میشه کرد دیگه نی نی هم باید باهاش کنار بیاد. همش به خودمو خودش روحیه میدم تازه ایشالا ماه 5 قراره مسافرتم برم! ببینین من چقد شجاعم!!!! ;) ‌
لطفن شما هم همینکارو بکنین خیلی خوبه آدم انرژی مثبت داشته باشه. اینم کلی انرژی مثبت واسه شما مامانا و نی نی های خوشگلتون.. 3> 3> 3>