2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 662749 بازدید | 13977 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به دوستان
بخصوص دوستانی که جدیدا به ما اضافه شدن
bobbineجان فرناز جان شهری جان و رقیه جان
راستی شهری جان تبریک میگم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
وای که من به شدت عاشق دو قلو ام اما خوب قسمتم نشد نی نی ام یکی یکدونه است!!
چقدر خوب که بین ما مامانهای اسفندی مامان دوقلو هم هست
از اوضاع احوالت بگو دوقلوهات تک تخمکی اند یا دو تخمکی؟
زودتر ببین دخترند یا پسرند....
اگه اجازه بده ما هم تو انتخاب اسم اظهار نظر کنیم
سلام مهراوه عزیز.ممنون از خوشامد گویی شما.من ان شا.. فروردین مامان میشم.اما دکتر هیچ قرص ویتامین یا کلسیم تجویز نکرده.لازم نیست؟ضمنا چون فرزند آخر هستم از بچه داری هیچی نمیدونم.لطفا مامانایی که گلهاشون به دنیا اومدند نظر بدن
سلام
چقدر مامان جدید اومدن. چه قدر خوب.
الی جان من به خاطر فشارم قرص می خورم و تقریبا تحت کنترله.
منم تازه کتاب ریحانه بهشتی رو گرفتم. خیلی جالبه. به همه توصیه می کنم.
راستی مهراوه جان خیلی خوشحالم که دیگه روزه نمی گیری. دیروز توی تلویزیون از مضراتش برای جنین می گفت.
رقیه جان. این خوبه که بچه آخری. البته به شرط اینکه عمه و خاله شده باشی. واسه تجربه می گم. من بچه های خواهرمو حموم می بردم. پوشک می کردم. ...
ولی از بچه تا 40 روز اول می ترسم.
راستی من می خوام تو همون بیمارستان ختنه اش کنم که با بند نافش خوب شن. وای که چقدر سخته.
مامان کوچولو من دلم واسه مسافرت یه ذرههههههههههههههههههههههه شده. خیلی هوس کردم برم مشهد. حتی 3 بار خواب دیدم رفتم مشهد.
سلام.
مامانای مهربون من فردا انشاالله میرم بیمارستان پارس واسه تست غربالگری. اومدم خبرش میدم بهتون کسی این آزمایشو پارس انجام داده؟
راستی واسه آز خونش باید ناشتا باشی؟
بچه ها دکتر واسه من تست غربال گری و سونو nt ننوشت .......شما مکمل مصرف میکنید؟من فقط اسید فولیک و این رژیم غذاییه که دکتر گفت....قرص دیگه نمی خورم
آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد