2777
2789
عنوان

كيا شوهرشون ميگن بروز باش تيپ خفن بزن تو خيابون😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3684 بازدید | 105 پست

يني اين همه خانوم كه تو خيليابونه موها بلوند و بيرونه ناخنا كاشته رو نديدين ؟

همه مرداي فاميل اينا بي غيرتن

من كار اون مرد رو نميپسندم 

اما اكثر كامنتا منفيه ولي تو خيابون به ندرت تيپ معمولي ديده ميشه اين الان برام عجيبه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره ولي واسه خودشون نه واسه ديد تملم مرداي خيابون با اين دوستم كه ميگه مردي كه زيادي نظر بده خوب نيس ...

اتفاقا دوس دارن واسه بیرون جلو بقیه مردا پز زنشونو بدن 

تو هرجای جهان باشی برات ازدورمیمیرم  
تو خیابانو ندیدم بگن که مثلا موهاتو بزار بیرونو ارایشو فلان  ولی خب خیلی از شوهرا هستن که دوست ...

اره ولي اينكه واسه بيرون رفتن ميره واسش اتو مو ميكشه يا مثلا ميگه ساقه پات ديده شه قشنگتره اين عجيب نيست اونكه حتي پدرامونم دوست دارن مامانامون بروز شن ولي بروز بودن با جلف بودن متفاوت نيست؟

من اولا كه دوست بوديم  ميگفت موهاتو باز بذار بيرون بذار آرايش كن از اينكه باز باشم خوشش ميومد ولي بعد از عقد نود درجه تغيير كرد روسريتو بكش جلو چرا يقه لباست بازه زياد آرايش نكن شلوارت زياد كوتاه نباشه خيلي باز پوشيديا به نظرت چادر بپوشي خانوم تر نميشي منم فقط اينجور🙄🙄😏😏نگاش ميكردم.يبار هم بهش گفتم خودم عقلم ميكشه چه تيپي بزنم شما ديگه نظر نده لطفا بهش برخورد ديگه نظر نداد خداروشكرررر