2777
2789
عنوان

كيا شوهرشون ميگن بروز باش تيپ خفن بزن تو خيابون😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3684 بازدید | 105 پست
چه ربطی داره!     بیخیال شما فکر کنید بی غیرته،نه نظر شما رو من تاثیری میذاره نه نظر من ...

منظورم چیزی ک عیان هست چ حاجت ب بیان هستش😁

بله تاثیر نداره ، نَرود  میخ اهنین بر سنگ😶

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بگم ۷سال خوبه😂😂😂😂

واااای واقعا؟

من سه سال از زندگیم میگذره اوایل همسرم خیلی گیر میداد چادر بپوش اینجور کن اونجور کن الان چادر که هیچ جلو بعضی دوستاشم میگه روسری نپوش راحت باش خارج از ایرانم که راااحت

پسرم شیرین زبونم هدیه ی خدا به خونم

شوهر من که خیلی گیره

یکی از دوستای شوهرم زنش چادری بود گفت باید مانتو بپوشی و ارایش کنی لباساشام خودش انتخاب میکرد میگفت باید اینجوری بگردی.به نظر من مردا هر جور زنشون باشه میخوان برعکس باشن .خوشتیپ وامروزی باشه میگن چادر بپوش وارایش نکن یا چادری باشه میگن تیپ بزن و چادر نپوش.شوهر منم همیشه بهم میگه چادر بپوش میگم اگه چادری دوس داشتی چرا اومدی منو گرفتی.میرفتی با یه مذهبی ازدواج میکردی

می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم ،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد.تا به من ثابت کند،در تاریکی،همه ی ما شبیه یکدیگریم...
اره ولي اينكه واسه بيرون رفتن ميره واسش اتو مو ميكشه يا مثلا ميگه ساقه پات ديده شه قشنگتره اين عجيب ...

چرا گلم خیلی متفاوته ولی هرکس‌ مسعول کارخودشه..اگ ادما یاد میگرفتن رفتار پوشش شخصیت رفتوامد هرکس فقط و فقط و فقط ب خودش ربط داره همه چی خیلی بهتربود 

انسانم آرزوست..
واااای واقعا؟ من سه سال از زندگیم میگذره اوایل همسرم خیلی گیر میداد چادر بپوش اینجور کن اونجور کن ا ...

نه بابامن۱۳سالگی ازدواج کردم اوایل خوب بود الان که بزرگ شدم گیر میده😐😐

برایتان ارامشی از جنس خدا ارزو میکنم...

من همیشه مطابق مد پیش میرم همیشه سعی میکنم اراسته و خوش پوش باشم همسرمم همیشه خوشش میاد هیچ ایرادی نگرفته همیشه تنوع ایجاد میکنم و خیلی اینو دوست داره نمیزارم در مورد این چیزا بهم تذکر بده

جانانِ دل مگر میشود باشید و آرزوی دیگری داشته باشم😍تو دلی های نازَم دوقولو های مامان بی صبرانه منتظرم که تو بغل بگیرمتون😍
والا شوهر من که میگه فقط رنگ تیره بپوش تا جلب توجه نکنی . موهام قهوه ای تیره. ارایش خیلی کم خلاصه ...

منم اطرافم دیدم. حتی جلو مردم و تو پارک میبوسیده و لب .... و دست تو .... میکرده 

اره ولي اينكه واسه بيرون رفتن ميره واسش اتو مو ميكشه يا مثلا ميگه ساقه پات ديده شه قشنگتره اين عجيب ...

دقیقا موافقم بحث شیک پوش بودن و زیبا بودن با به قول شما جلف بودن خیلی فرق داره 

حتی تو خود اروپا امریکا هم که مهد ازادیه به اندازه بعضی از زنهای ما جلف نیستن بعضیا دیگه شورشو دراوردن کاملا مشخصه که فقط دنبال جلب توجهن واصلا هم به نظرم با کلاس نیستن من خودم با حجاب نیستم به هیچ وجه ولی سعی میکنم لباسایی شیک با ارایش ملایم داشته باشم تا اینکه با  ارایش صورتمو نقاشی کنم 

عمل های زیباییشونم که دیگه افتضاح شده واقعا 

....

زیبایید،اما خالی هستید،برایتان نمیشود مرد...

من شوهرم‌میگه تمیزی رو خیلی دوست دارم

خودمم خیلی شیک‌پوشم و رو لباسام حساسم

ولی خیلی چیزارو مراعاتم‌میکنم

مثلا شوهرم کاشت ناخن دوس نداره اصلا اما لاک چیزی بهم‌نمیگه مگر اینکه قرمز جیغ باشه .میگه دستت سفیده قرمز خیلی نما داره

یا روی مو حساسه که بیش از حد پیدا باشه

خدا حال همه رو خوب کنه..
نه بابامن۱۳سالگی ازدواج کردم اوایل خوب بود الان که بزرگ شدم گیر میده😐😐

چقدر زود ازدواج کردی پس کلا تصمیم گیری صلب شده ازت 

سعی کن اعتمادش رو جلب کنی انشالله درست میشه

پسرم شیرین زبونم هدیه ی خدا به خونم