بچها اينقدر نديدم اطرافم ازين دسته مردا برام عجيبه كه شوهره همسايمون اينطوره مثلا توي خونواده چادري بوده شوهرش الان يه بچه دارن ولي از اول به اين ميگفته مثلا زنا تو خيابون موهاشون بلنده پس توام بلوند كن يا مثلا موهاي جلو تو اينطوري سشوار كن يا از پشتم بريز بيرون يا شلوار قد ٨٠بپوش ناخناي پاتو كاشت بزارو ازين حرفا اخه شوهر من حتي رنگ موام دوست نداره اخه بهم مياد فكنم واسه اينكه زير شال ديده نشه تو خيابون بدش مياد😐
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نه اونا که زنو مجبور میکنن بره تو گونی خوبن نه دیگه این، بابا زن خودش حق داره انتخاب کنه ظاهرش چطوری باشه حالا شوهر میتونه نظر بده ولی نه اینکه طرفو مجبور کنه.
لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ. هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد
تو خیابانو ندیدم بگن که مثلا موهاتو بزار بیرونو ارایشو فلان
ولی خب خیلی از شوهرا هستن که دوست دارن همسرشون به روزو شیک باشه یعنی نه فقط برای خیابون کلا اینطوری دوست دارن که به نظرم طبیعیه مگه ما خانوما دوست نداریم شوهرمون شیک پوش باشه و به خودش برسه ؟
من شوهر سابقم اینجوری بود بی غیرت... همسرم الان عبا سرم گذاشت و میگه روسریتو بیار جلوتر ابروهام بپوشونه. البته من تا این حد نتونستم چون اتوماتیک روسری عقب تر میره ولی محجبه ام کرد قربونش برم
من نمیفهمم واقعا شمارو ندیده نشناخته بهش میگین بی غیرت دوس داره زنش ب روز باشه..وای پناه برخدا😒
اره ب نظر من کسی ک موقع بیرون رفتن ب ناخن پای زنشم رحم نمیکنه و میگه باید ناخن بکاری یچی اونور در از بی غیرته
میگه عزیزم برو خودتو خوشگل کن واسه رفیقام و مردم تو کوچه😐
با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍