2777
2789
عنوان

دکتر قاضی زاده

| مشاهده متن کامل بحث + 45226 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من سال گذشته پیش خانم دکتر شوزا قاضی زاده جراهی کیست تخمدان کردم و باید بگم از خود عمل و سرویس دهی بیمارستان که پارسیان بود خیلی راضیم وووووولی باید بگم که 5 سال پیش پیش آقای دکتر ثابتیان در بیمارستان کسری زایمان داشتم کارش عال بود بخدا اصلا ذره ای جای بخیه نمانده بود و خیلی کارش تمیزه اما خانم دکتر قاضی زاده چنان برشی تو جراحی زده و آنچنان بد بخیه خوردم که حتی از نگاه کردن بهش بدم میاد. در کل کارش تمیز نبود
سلام بجه ها میشه یک متخصص زنان خییییلی خوب معرفی کنین؟من پیش دکتر شوزا قاضی زاده رفتم گفت زخم دارم ک ...

منم زخم شدید داشتم پیش خیلی ها رفتم همه گفتن باید فریز شه. اما اتفاقی پیش دکتر فرحناز معصومی  رفتم خوبم کرد با دارو

سلام بجه ها میشه یک متخصص زنان خییییلی خوب معرفی کنین؟من پیش دکتر شوزا قاضی زاده رفتم گفت زخم دارم ک ...

منم اینجوری بودم رفتم پیش دکتر فرحناز معصومی خوب شدم ، حتما یه بار برو پیشش انشاالله که خوب میشی

عزیزم بتول قاضی زاده بی سوادترین و بدترین پزشکی هست که من تا حالا دیدم موقع سزارین جوری به نوازاد من صدمه زد که من ازش شکایت کردم اجازه عمل در بیمارستان بهمن رو نداره بهش اعتماد نکنید این از هم فامیلی با خانم دکتر شورا و دکتر شیرین داره سواستفاده میکنه خیلی دکتر بدیه

حالا هم خیلی دودلم که برای بچه دار شدنم برم پیشش یا نه همش میگم چون سرش شلوغه ممکنه خوب وقت نزاره

اصلا پیش بتول قاضی زاده نرو اون بیشتر از اینکه پزشک باشه قصابه ، حسابش رو با دکتر شوزا و دکتر شیرین ،یکی نگیر بتول خیلی بیسواده و هیچی نمیفهمه و پولکی هست به شدت 

هدیه جان دکتر بتول قاضی زاده را هم می شناسی؟ میخوام دکترم را عوض کنم

دکتر خوبی نیست اصلا نرو موقع سزارین پیشانی بچه منو بریدمن ازش شکایت کردم اجازه عمل در بیمارستان بهمن رو نداره ، همش گند میزنه از اسم دکتر شوزا و دکتر شیرین سواستفاده میکنه

بتول قاضی زاده بک قصابه،  اصلا بویی از انسانیت نبرده فقط دنبال پوله اصلا نرو پیشش بدرد نمیخوره موقع سزارین پیشانی بچه منو برید 

بتول قاضی زاده بک قصابه،  اصلا بویی از انسانیت نبرده فقط دنبال پوله اصلا نرو پیشش بدرد نمیخوره موقع سزارین پیشانی بچه منو برید 

دکتر بتول قاضی زاده یک بیسواد مطلق و یک قصاب تمام عیاره من ازش شکایت کردم پیشانی بچه منو برید کسی بهش اعتماد نکنه با سهمیه خانواده شهدا وارد دانشگاه شده یک جو هم سواد نداره 

در مورد بتول قاضی زاده باید بگم اخلاقشون خوبه. انرژی مثبتشونم خوبه. استرس به ادم نمیدن. ولی یه مشکلی که داره تو مطب وقت برا مریض نمیزاره. سریع معاینه میکنه یه مامایی هم همیشه کنارش هست که نسخه ها و ازمایشهارو مینویسه که این ماما سواد کافی نداره مثلا برا من دوتا دارو نوشته بود که تو اینترنت این دوتا دارو باهم تداخل دارویی داشتن😐 همیشه هم داروهارو  بدخط مینویسه. نمیدونم چرا  یه متخصص زنان خوب تو این مملکت پیدا نمیشه که کارش بی نقص باشه🤔