2777
2789
عنوان

دکتر قاضی زاده

45226 بازدید | 31 پست
سلام
من دکتر قاضی زاده را برای زایمانم انتخاب کردم ولی کمی نگرانم که انتظاراتم را برآورده نکنند . اگر کسی تجربه مراجعه به ایشان را داشته ممنون میشم به من دلداری بده . بتول قاضی زاده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گیلدا جون . من یکبار پیش خانم دکتر شوزا قاضی زاده رفتم و واقعاً توبه کردم!!!! اولاً چند تا چند تا میفرسته تو .بعدشم یه منشی داره که یکبند و بلند بلند تو مطب ، تو اتاق معاینه ، تو راهرو راه می ره و با تلفن و خانم دکتر و مریضا حرف می زنه .من که واقعاً کلافه شده بودم.انقدر خانم دکترو منشیش با هم حرف می زنن که فرصتی نیست تا به درد مریض بیچاره برسن. حتی تو اتاق معاینه هم این خانم منشی داره کنار گوش خانم دکتر خاطره تعریف می کنه . به طوری که اصلا دکتر نمی تونه رو کارش تمرکز کنه . من که خیلی بدم اومد. واقعاً این مدلیشو ندیده بودم .مسئله بعدی هم این که هر کی میاد راه میافته میاد تو مطب . چند نفر که نشستن . (که این اصلاٌٍ درست نیست. ولی حالا بماند!) هی آدمای مختلف میان و با دکتر خوش وبش می کنن و می رن . خلاصه بیشتر شبیه یه آرایشگاه زنونه اونم از نوع بی نظمشه تا مطب!این نظر منه ببخشید پر حرفی کردم. آخه خیلی دلم پر بود.
من می شناسم ولی تا به حال پیشش نرفتم همونی که مطبش تو بلوار کشاورز را می گی عزیزم درسته؟
من دوستم دکترش اون بود و بیمارستان خاتم النبیا فکر کنم زایمان را انجام می ده فکر می کنم دکتر خوبی باشه دوستام که ازش راضی بودن
سلام
زهرا و gelare جان از محبتتون ممنونم .
فرشته جان الان مطبش بلوار دریای سعادت آباد کوچه صرافهاست . و فقط بیمارستانهای بهمن و پارسیان و کلینیک ولنجک و عرفان جراحی میکنه .
سلام بجه ها میشه یک متخصص زنان خییییلی خوب معرفی کنین؟من پیش دکتر شوزا قاضی زاده رفتم گفت زخم دارم کلی دارو واژینال داد هنوز بعده یک سال خوب نشدم.نمی دونم بازم پیش خودش برم یا دکتر عوض کنم؟می خوام باردار شم.تورو خدا یکی که می شناسین معروفه و کارش خوبه معرفی کنین.