2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ارسام گفتی بچم پسریه حالی شدم گفتم خدایعنی داغ دخترم بدلم میمونه؟

مهرا من یه چیزی گفتم خدا بهتر میدونه ما فقط باید شکر کنیم ک سالم باشن و غممون کمرنگ تر کنن و ایشالا هر کی از دست میداده با همون جنس برگرده دلش شادشه و اروم بعدم تو ک سونو میری و ایشالا دختر میشه و سالم و صالح

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
مرسی عزیزدلم حتی گفت نذرامام حسین کردی؟حاجتت براورده شده

خب گفنه براورده شده یعنی هستی انشالله ای خدا دل مهرا شاد شده باشه کاش برا منم نذر میکردی و مهرا دختر بشه اسمش باز میزاری ماهک ؟

خب گفنه براورده شده یعنی هستی انشالله ای خدا دل مهرا شاد شده باشه کاش برا منم نذر میکردی و مهرا دختر ...

اره قربونت برم چون اسمشومیخام ماهک بزارم دیدکه م افتاده موبه بدنم سیخ شدگفت حاجت رواشدی من نذرگهواره کردم شیرخشک نذرکردم که بچه دارشدی بدم اونم خیلی حاجت میده اره گفت حاجت روایی افتاده من تمام این مدت زارمیزدم یاامام حسین دخترموبرگردون

اره قربونت برم چون اسمشومیخام ماهک بزارم دیدکه م افتاده موبه بدنم سیخ شدگفت حاجت رواشدی من نذرگهواره ...

انشالله ک ماهک ناز و خوشگل برگشته تو دل مامانش ، دختر خواهر شوهرم اسمش ماهک هست یه دختر ناز و بور و مو فرفری خیلی خوشگله ایشالا ماهک خوشگل تو هم برمیگرده

انشالله ک ماهک ناز و خوشگل برگشته تو دل مامانش ، دختر خواهر شوهرم اسمش ماهک هست یه دختر ناز و بور و ...

اخی جانم دعام کن برگرده دلم اروم بگیره خیلی بی قرارشم

2810