2777
2789
بچه هایه کسی این خانوم وبمن معرفی کردخودش خیلی تعریفشومیکردمیگفت حقیقت میگه حال وروزمنودیدگفت باهاش ...

هزینه اش چقدر بود ؟ دیگه چی ها گفت من خیلی میترسم از اینکه چیزی بگه بدتر بهم بریزم ، مهرا بنظرم پسردار میشی انشالله اول البته سالم بشه و اینکه الان باردار باشی

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بهم گفت بچت دختر چرابنظرت  پسر؟

بچه اولت گفت یا اونی ک از دست دادی گفت ک دختره ؟ نمیدونم حسم میگه خودمم نمیدونم دیگه برا خودم هیچ نظری ندارم 

حتی پرسیدم بچه قبلیم گفت نه من بااون کاری ندارم بارداری جدیدت ومیگم چهل گرفت

اتشالله خواستت با خواسته خدا یکی باشه و دلت شادشه و دختر ناز ندیدت به همون شکل برگرده 

حالا تو بی بی چک بزن تا منو دق ندادی تا جنسیت وای یکم امیدوارمون نکنی ها 

باورکن تاداروخانه رفتم نتونستم برگشتم اصلانمیخام امیدوارشم توبه این خانم بزنگ ببین چی میگه خیالت راحت میشه بخدا

باورکن تاداروخانه رفتم نتونستم برگشتم اصلانمیخام امیدوارشم توبه این خانم بزنگ ببین چی میگه خیالت راح ...

باشه عزیزم بهش زنگ میزنم ولی من خیلی ترسو هستم میترسم 

باشه عزیزم بهش زنگ میزنم ولی من خیلی ترسو هستم میترسم 

اصلانترس اول اسم بچموازکجافهمید؟اسم شوهرموازکجافهمید؟ اونکه منونمیشناخت با اطمینان میگه خیالت راحت بروجلولااقل میدونی ازایندت

اصلانترس اول اسم بچموازکجافهمید؟اسم شوهرموازکجافهمید؟ اونکه منونمیشناخت با اطمینان میگه خیالت راحت ب ...

فقط درباره بچه گفت یا کلا زندگی ؟

2810