2777
2789
عنوان

شوهرم گوشیم نگاه میکند شک داره بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 67 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اووووه یا خداااا😂😂😂😂😂خو همش پاک کن من همش پاک میکنم چون میدونم هرلحظه امکان داره بخواد اگه بگم ...

بعد اون جریان قبل حرف زدن مامانم میپرسه خونس یا‌نه بعد میحرفیم البته الان به این‌گوشی جدید دست نمیزنه کلا بیخیال شده😉🙃

تویی به جای همه و هیچ کس به جای تو نیست😍
با مامانم داشتیم پشت سر خودش حرف میزدیم اگر میخوند ناراحت میشد بعدشم کاملا رو مغزم رفت هی گفتم صبر ک ...

حدث زدم ترسیدی فراکنی کردی کل مسئله رو پاک کردی با حذف گوشی . ولی صادق باش بهترین راهه . یه جا تق زندگی در میره . 

اموزشهای برنامه نویسی درخواستی
بعد اون جریان قبل حرف زدن مامانم میپرسه خونس یا‌نه بعد میحرفیم البته الان به این‌گوشی جدید دست نمیزن ...

حالا اینکه خوبه فکر کن دارم چت میکنم یهوووو زنگ در میزنه هنگ‌میکنم میبینمش هول میکنم😂😂😂😂 

حدث زدم ترسیدی فراکنی کردی کل مسئله رو پاک کردی با حذف گوشی . ولی صادق باش بهترین راهه . یه جا تق زن ...

نه دیگه  الان بخوام با مامانم حرف بزنم تماس میگیرم همسرمم خیلی علاقه داشت چتای ما رو بخونه الان دیگه کاری نداره با اینکه شده موبایلم کلا جا بمونه تو ماشینش ولی دیگه مطمئن شده دست نمیزنه

مردها صندوقچه های قفل شده ای هستند که کلیدشون دست هرکسی نمیوفته

به نظرتون چکار کنم بهش بگم این مسله چند ماه خیای ازش ناراحت میشم ان ۱۳سال زندگی کردیم هیچ وقت این کارها نمیکرد....واقعا چرا اینطوری شده در صورتی خودش خیانت کرده دوست دختر داشته

به نظرتون چکار کنم بهش بگم این مسله چند ماه خیای ازش ناراحت میشم ان ۱۳سال زندگی کردیم هیچ وقت این کا ...

چون خودش خیانت کرده همه رو مثل خودش میبینه فکر میکنه توام خیانت میکنی واسه همون شک داره 

نه دیگه  الان بخوام با مامانم حرف بزنم تماس میگیرم همسرمم خیلی علاقه داشت چتای ما رو بخونه الان ...

باریکلا . سعی کن کارای عصبی انجام ندی . زندگیت ایشالله به خوشبختی بچرخه

اموزشهای برنامه نویسی درخواستی
حالا اینکه خوبه فکر کن دارم چت میکنم یهوووو زنگ در میزنه هنگ‌میکنم میبینمش هول میکنم😂😂😂😂 

اوووه از این اتفاقا که زیاده یه بار به من گفت قراره یه ساعت دیر بیام من زنگ زدم سر راه برام وسایل بخره صدا موبایلش از پشت در واحدمون اومد😂🤦‍♀️بعد به سرعت رفت تو پارکینگ زنگ زدم بهش گفتم برگرد خونه لو رفتی😂😂

اگر به خودت شک نداری دلیلی نداره ناراحت بشی طلایی که پاکه چه منتش به خاکه ؟!!

مشکل مثلا الان اول رفت تو اتاق گوشیم چک کرد پیامی که به دوستم  داده بودم دوست نداشتم شوهرم بخونه  خودم سوتی داده بودم .فراموش کردم پاک کنم

باریکلا . سعی کن کارای عصبی انجام ندی . زندگیت ایشالله به خوشبختی بچرخه

اره اوایل زندگیمون کلا خیلی زود از کوره در میرفتم چون یدونه بچه بودمو خیلی رو حرفم حرف نزدن لوس بودم اما الان بیشتر با سیاست برخورد میکنم همسرمم اروم تر شده مرسی عزیزممم همچنین😘