2777
2789
عنوان

شوهرم گوشیم نگاه میکند شک داره بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 67 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اشتباه .فکر میکنم بیشتر توجهش و جلب کنی مدتی رمز و بردار پیام های بین خودت و دوست هاتون و پاک نکنید ...

نه اصلا این اخلاق نداره با خانمها چی گفتم  برم هر کجا هیچ وقت نمیپرسه چ اگه بگم اصلا  گوش نمیده

اخه چتامو با مامانم میخوند بعد میگفت این و چرا گفتی یا میدیدی غیبت کردیم لو میرفتیم یه بار شکوندم ال ...

بهترین کار خخخخ منم بدم میاد چت بخونه واسه همون نمیخونه و اینکه قبل اینکه بیاد تو چتام چیز مهمی باشه پاک میکنم میگه همیشه گوشیت پاکسازی میکنی بعد میدی من😂😂😂

نه اصلا این اخلاق نداره با خانمها چی گفتم  برم هر کجا هیچ وقت نمیپرسه چ اگه بگم اصلا  گوش ...

مردها صندوقچه های قفل شده ای هستند که کلیدشون دست هرکسی نمیوفته

آقا هستم🕵️‍♂️
بهترین کار خخخخ منم بدم میاد چت بخونه واسه همون نمیخونه و اینکه قبل اینکه بیاد تو چتام چیز مهمی باشه ...

اخه هر روز نگا نمیکرد طی یه حرکت انتحاری وسط صحبتمون گوشیمو میخواست منم تا بخوام پاک کنم میفهمید یه بار همون انتحاری گوشیو خواست من و مامانمم پشت سر خودش حرف زده بودیم پای آبرو در میون بود از خیر گوشیم گذشتم😂😂🤦‍♀️

تویی به جای همه و هیچ کس به جای تو نیست😍

منم گوشی شوهرم بیشتر وقتا دست خودمه چک میکنم فیلمای واتشو میبینم ولی،شک ندارم شاید شوهر شمام اینجوریع

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
از چی ترسیده بودی . یا چرا ناراحت . من میدم چک کنه . 

با مامانم داشتیم پشت سر خودش حرف میزدیم اگر میخوند ناراحت میشد بعدشم کاملا رو مغزم رفت هی گفتم صبر کن با مامان خدافظی کنم گوش نه کرد منم کاری کردم خیال دوتامونم راحت شه😉

تویی به جای همه و هیچ کس به جای تو نیست😍
اصلا  نمیگذاره من به گوشیش دست بزنم چه برسه چک کنم

من و شوهرم گوشیمون همینجور وسط خونه است ،من واسه اونو برمیدارم اون گوشی منو برمیداره اینجوری مشکلی پیش نمیاد ولی اینکه نمیزاره شما گوشیشو برداری حق میدم دلخور بشی.ولی سعی کن کاری کنی حساس نشه چون فقط خودت اذیت میشی با آرامش مشکل رو حل کن

اخه هر روز نگا نمیکرد طی یه حرکت انتحاری وسط صحبتمون گوشیمو میخواست منم تا بخوام پاک کنم میفهمید یه ...

اووووه یا خداااا😂😂😂😂😂خو همش پاک کن من همش پاک میکنم چون میدونم هرلحظه امکان داره بخواد اگه بگم نه میگه پس چیزی داری که من نباید ببینم شک‌میکنه

اصلا  نمیگذاره من به گوشیش دست بزنم چه برسه چک کنم

چرا؟

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍