2777
2789
عنوان

من ومشکلاتم با همسر"خیانتکار"

| مشاهده متن کامل بحث + 91499 بازدید | 87 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دیبا جان یه تاپیکی یکسال فبل منم ایجاد کردم دوستام بجایی این که بیان مرحم دردم بشن فکر کردن که کن مردم یا این که سر کاری هستش. منم یه بدبختی مثل تو به اندازه موهای سرم خیانت دیدیم ولی نمی توونم دم بزنم بخاطر بچه هام بخاط این که بچه طلاق نشن و تو سری نخورن و اسم مطلقه رو نره. شوهرم قبل از ازدواج با من زن صیغه ای داشته. یه توله ام دو هفته بعد عقدمون پس انداخته بود که چون تو شناسنامه اش نرفته بود من اطلاع نداشتم وقتی فهمیدم دنیا خراب شد رو سرم نامردی رو در حقم تمام کرده بود. شبش با وجود باردار بودن بیمارستانی شدم تو شهر غریب حتی پدر و مادرم خبر ندارن چی به سرم اومده. یواشکی المثنی گرفته بود که من بعدا پیداش کردم. الام چند ساله دارم میکشم خیلی هم وقیح پرروی میگه کار خلاف شرع نکردم. الانم داره بهم خیانت میکنه مطمئنم . زوری خودمو بخاطر بچه هام سرپا نگه داشتم . دوست دارم با تو و عشق سبز بیشتر اشنا شم .
دیباجان من واقعا جای تو میزارم خودمو ناراحت میشم.خیلی ناراحت شدم. خیلی خیلی...نهایت نامردیو کرده درحقت..مهم اینه آدم تو مشکلات همسرش پاش بمونه وگرنه تو شادیا همه هستن.....تو بخور بخور همه هستن....
حالم ازهرچی مردکثافت خیانتکاربه هم میخوره شوشوی خودمم بهش شک دارم توخیابون تودهن زنامیره هرزه
ازمرگ نمی ترسم من فقط نگرانم که درشلوغی ان دنیامادرم راپیدانکنم............. هرعشقی میمیردنابودی میگیردعشق تونمی میرد...باورکن بعدازتودیگری جایت رانمی گیرد....مادر
کانال "کودکان طلایی" در تل گرام در صورتیکه علاقمند به مطالب آموزشی ، تربیتی و روانشناسی کودکان هستید می توانید از طریق لینک زیر به کانال "کودکان طلایی" بپیوندید. http://ow.ly/TPSDf
کانال "کودکان طلایی" در تل گرام http://ow.ly/TPSDf