2777
2789
عنوان

من ومشکلاتم با همسر"خیانتکار"

| مشاهده متن کامل بحث + 91500 بازدید | 87 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فریبخت عزیز من نظرم رو کوتاه میگم.... رابطه با زن شوهردار بسیار زشته و حاکی از مشکلات و ناهنجاری اخلاقی شوهرت هست.نه اینکه فکر کنی اگه دختر مجرد یا مطلقه بود اشکالی نداشت...نه! اما این مورد نه تنها اشتباه بلکه کریه و مشمئز کننده است.اینم بگم از روحیات تو نمیدونم.شاید نظرت با من یکی نباشه پس بهتره با کسی مشاوره کنی که روحیات تو رو هم بشناسه و راه حلی درست بهت ارائه کنه.من مشاور خانم خوبی میشناسم که میتونه کمکت کنه تلفنی بدون هزینه.انشالله خدا کمکت کنه و بهترین تصمیم رو بگیری.نگفتی نینی داری؟
کاش شوهرت از همون نامزدی صادق بود و در مورد تنگنای جنسیش باهاتون صحبت می کرد نه که بره هر کار دلش خواست از نامزدی تا حالا بکنه و به بهانه نیاز جنسی!!!!!!!!! و حالا از تو بخواد حساس نباشی ! و ببخشید! خیلی آدم باید شوهرش رو پر رو کرده باشه که این طور حرف بزه پیشش! تازه من مطمئنم که این تمام واقعیت نیست و صرفا قسمت نیاز جنسی اش رو گفته چه بسا رابطه های احساسی هم داشته! من جای تو بودم یک بلایی سرش می آوردم اون سرش ناپیدا! تازه از کجا معلوم الان دیگه تو تنگنای جنسی نیست!!!!!!!!!!!!!!!!! حیف تو عزیز دل .موفق باشید
سولی اصلا درکت نمی کنم! معمولا همه شوهر ها طی نامزدی به عنوان مثال یا بیماری خانمشون تو تنگنای جنسی هستن! پس تجویز شما اینه که همه می تونن خیانت کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو کیس دیبا خانم، دیبا بارداره و قراره یه دختر خوشگل برای شوهرش بیاره و همه خانواده باید با هم همکاری کنند تا از پس این دوره وشرایط خاص بربیان! و به سلامتی خانم فارغ بشه.... کار این آقا جز هوس رانی و زن بازی اسم دیگه نداره. خواهش می کنم نمک رو زخم دیبا خانم نپاشید و شوهرش را یک تواب و نادم مظلوم جلوه ندید!
وا عزیزم من اگه جات بودم پیش شوشوم میموندم ولی قبلش الت تناسلیشو بااسید میسوزوندم ههههههههههههه
ببین عزیزم من خیلی حساسم اصلا وازه خیانت تو مغزم فرو نمیره باور کنید یه روز شوشوم این کارو بکنه میکشمش
دنیا دو روزه بیاین همدیگرو بر همیشه دوست داشته باشیم
حیف دختر گلت
خاک تو سر شوهرت که لیاقت تو خانوم پاکو نداره
حتما باید زن خراب گیرش میومد حساب کار دستش میومد
من فقط حیف اون نجابت و پاکی خودت و حیف اون دخترتو میخورم
فک کن منم چون تو مجردی خیلی سرسنگین بودم الان برام زور داره شوهرم بهم خیانت کنه
دنیا دو روزه بیاین همدیگرو بر همیشه دوست داشته باشیم