2777
2789
ا پس امضام خوبه می خواستم عوض کنم گفتم شاید دیکتاتوری باشه
ولی خداییش اگه این اتفاق میفتاد انتخابات ایران میشد مثل اروپائیها انقدر پاچه ی همونمیگرفتن
من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
واقعا برات متاسفم...........

تقصیر خودته و اگه به سه چهار سال برسه دیگه حسابی سوارت میشن

با آرامش و نرمی هم درست نمیشه ...

ببخشید ها خیلی بیجا کردن بدشون میاد با خانوادت رابطت کم باشه...

خودت بهشون رو دادی...

جلو اونا از موفقیات بگو..

از خونوادت بگو...

جلوشون با خونوادت تلفنی خیلی صمیمی حرف بزن که بفهمن خونوادت بر ات مهمن...

به خواهر شوهرت که اینجوری گفته اینجا خونه دوم ماست بگو وااااااااااااااا این تفکرات مال 300 سال پیشه ... منم آدم اوندوره نیستم.......

عزیزم باید آب چش بگیری ... دلت برای خودت و مامان بابات بسوزه...

کادوهای خونوادتو بزن تو سرشون...

اولش سخته اما بعدش میبینی چه حسابی ازت میبرن...

نی نی عزیزم... روزای خوبی با هم داریم...... دلم قرصه به "فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین" سپردمش به خودت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من که اصلا ازین روها به خانواده شوهر نمیدم...

بی احترامی هم نمیکنم...

اما اگه احترام میخوان باید احترام بزارن....

خواستی عروس نمونه شی از اونور افتادی !!!!!!!!!

هر چی احترام بی مورد و اضافه بزاری بهت میگن وظیفشه...

یا فکر میکنن ازشون میترسی.. یا خیال بافی میکنن نقطه ضعف دادی دستشون....

بنظر من تا بیشتر ازین فرصتو از دست ندادی باید بجنبی و حسابی جبران کنی...

کارایی که دلت میخواد رو جلو اونا انجام بده و اگه ایراد گرفتن حسابی تعجب کن

کاملا مستقیم باید برخورد کنی با این آدما......... ناراحتیشون هم برات مهم نباشه...

من مادر شوهرم یکسره میگه بچه بزا بچه بزا ... تازه پسر بزا.......

منم میگم وای من از بچه متنفرم..
اما اگه بیارم آرزو دارم خدا دوتا دختر ناااااااااااااز بهم بده که نه من تنها باشم نه دخترام !!!

غمخوار مادر دخترشه ببین دخترای خودت چه خوبن ... انقدر دوسشون داری!!!(یعنی حسابی رو پسرت که شوهر منه
نکن )

بعد گفتم آدم بدون خواهر دق میکنه من اگه یه روز با خواهرم حرف نزنم میمیرم......

بیچاره چشاش گرد شد مامان شوشو......

خوب حرفش نامربوط بود جواب محترمانه شنید

نی نی عزیزم... روزای خوبی با هم داریم...... دلم قرصه به "فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین" سپردمش به خودت
تازه جلو مادر شوشو به داداشم زنگ میزنم و کلی قربون صدقه داداشم میرم...

چن وقت بیار جلو اونا میگم من نفس و زندگیم برادر زاده هامن... عاشقشونم....

از موفقیتهای شخصی و کاری خودم هم گاها حرف میزنن...

درسته که خودشون رو به نشنیدن میزنن اما تابلوهه که شنیدن و حساب دستشون میاد
اوائل همش میپرسیدن پول تلفن براتون اومده؟؟؟؟
تابلو بود از 1818 چک کردن...
منم زیاد برام نمیاد اما همون کمش رو هم میخواستن بزنن تو سرم

میگفتم آره ... فکر میکردن پول زیاد برام نقطه ضعفه(که البته اگه تدبیر خودم نبود الان نقطه ضعفم بود)

یبار پرسیدن چقدر ؟؟؟

منم صاف تو چشاشون نگاه کردم با لبخند گفتم 58 هزار!!!!!!!!!!

همه گفتن وواااااییی چه زیاد!!!

گفتم دیگه روزی هززار تومن چیه .. شوشو روزی 8 تومن فقط کرایه ماشین واسه محل کارش میده...

حالا من روزی 0100 واسه خودم خرج نکنم؟؟؟

دیگه ازون موقع نپرسیدن...
مامان خانوم تو این همه کاربر 2-3 نفر مثل شما بودن...

دیدی ذکه بقیه هم که قدر خودشونو میدونن دارن زندگیشونو میکنن و خطری هم تهدیدشون نمیکنه

وقتی واسه خودت ارزش قائل باشی دیگران هم شیر فهم میشن. نخواستنم بپذیرن هر رفتاری یه عکس العملی داره وقتی واسه حرمت خودت ارزش قائل باشی و واستی سر شخصیتتو حرمتی که داری وبه رفتارهای دیگران جواب مشابه بدی واسه این که به خودشون بی احترامی نشه یاد میگیرن چطور رفتار کنن من واسه شوهرم هم همینطورم عاشقش هم هستم ولی اگه شل بگیری و کوتاه بیای کم کم ازت میخاد اول واسه خودش بعد واسه خونوادش بعد واسه دیگران بعد واسه گربه توی کوچه بعد واسه منشیش بعدواسه ............................ هی کوتاه بیاای این خصیصه آدمیزاده متاسفانه
بچه ها با شالهای اضافتون چیکار می کنین
اینجا ایده بدین و بگیرین
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=481219
بچه ها به من ایمیل نزنین من پسووردمو گم کردم!! اگرم راهکاری بلدین پسووردمو پیدا کنم بهم خبر بدین
خانواده منم مراعات بیکاری و درآمد کم همسریو می کنن اصلا نمیان و هر هفته ما رو دعوت م یکنن و هر روزم مامانم کلی چیز میز واسم میفرسته خونمونم زیاد زنگ نمیزنه می گه می ترسم خواب باشین و ...
اما
اما
اما امان از خانواده همسری ماهی چند بار میان منم کلی تدارکات م یبینم
از ما توقع دارن چیز می ز واسشون بخریم!!! (فک کنین پسرشون درآمد نداره اونوقت مامانش میگه پسرای مردم هر وقت می رن خونه مادرشون دست پر می رن پسر من....) بدبخت همسری برای اینکه مامانش تیکه نندازه بستنی چیزی می خره
هر روز روز ی 100 بار مامانش دقیقا ساعتایی که م یدونه خوابیم زنگ می زنه
منم حالم از خودم بهم می خوره دلم واسه خانواده خودم میسوزه

مناسبت ها هم فقطططططططططططط مامانم اینا هم جشن می گیرن تو خونه خودشون هم کادو م یدن اما تولد منو همسری ما باید خونمون شام بدیم و کیک اونا فقط میان می خورنو می رن یه تبریکیم لطف کنن می گن بعدشم می گن آخ امروز تولدتون بود کاش زودتر می دونستیم کادو م یگرفتیم!!!

خاک بر سر من
بچه ها به من ایمیل نزنین من پسووردمو گم کردم!! اگرم راهکاری بلدین پسووردمو پیدا کنم بهم خبر بدین
ولی من دیگه بهشون رو ندادم وگرنه خواهر همسری مدام میخواد بیاد خونه ما چون مامانش روزی 100 بار می گه ... همش می گفت داداش زن بگیره من همش می رم خونشون اما منم لبخند می زنم نمی گم خب بیاد یا پاشو بریم و ...
اصلااااااااااااااا چون یه بار گفتم یه هفته تلپ بود خونمون
مامانش بارها مستقیم گفته شبا ببرینش خونتون خواهر همسری چند سال از من کوچیکتره و مجرد فک کنین میگه شبااااااااااااااا
ای خدا دلم خونه از دستشون
اونوقت مامان مظلوم من واسه اینکه مزاحم خواب ما نشه زنک نمی زنه کار واجب داشته باشه به گوشیم اس می ده بیدارین اگه بیدار باشیم زنک می زنه
منم که ازدواج کردم داعم مادرشوهرم میگفت ادم باید با خانواده خودش رفت وامد کنه فامیل دیگه اضافه ست بعد متوجه شدم فامیل یعنی خانواده من وهرروز باید بااونا باشیم -منم شروع کردم لجبازی گفتم یه بار اینحا یه بار خونه بابام گفت اونا دورن گفتم پس باید شبم همو نجا بمونیم کار به اونجاکشید که شوهرم 8ماه بی دلیل نیوند خونمون منم نرفتم خونشون مامانش 200 بار زنگ زد بیا خونمون گفتم نمیام دلیلش هم گفتم گفت فلانی اومده خونمون میخواد ببیندت گفتم شما بیایید -بلاخره خودش مجبورشدبیاد کلا مادرشوهرم یکی رو میخواست کر ولال وکور وبی خانواده فقط بچسبه به اونا منم توهر زمینه با جنگ ولجبازی حالیشون کردم از این خبرا نیست ووو حالا تمام عید باخانواده من مسافرتیم شب چله روز پدر اول خونه ما البته اینوبگم جایی که قضیه واسم مهم نباشه به نفع همسرم میرم کنار ولی وقتی واسم مهم باشه دیگه همسرم میدونه کوتاه نمیام -مادرشوهر منم میگفت خونه پسرخونه خود ادمه وهی میرفت اشپزهونه منم گفتم ببخشید اما دوست ندارم کسی تواشپزخونه باشه مگراینکه بخوایید ظرفاروبشورید و کم کم همه چیز رو ازش گرفتم الان میاد میشینه رومبل دیگه به چیزی کار نداره بهش هم فهموندم قبل اومدن زنگ بزنه
کاش دنیا مثل یه عروسی شاد واسه همه ادما بود پراز خنده شادی و اخرش یه بدرقه شاد ورمانیک
راحت جون من چیکار کنم خودمو دوس داشته باشمو نظر دیگران واسم مهم نباشه البته دارم پر رو میشما مثل خودشون اما بازم مظلومم بازم کم میارم باز میشکنم

قضیه قبض همیشه تو خونه ما داره تکرار میشه منم یه مبلغ کم م یگم الکی
وای ناهید خوشبحالت
خونه ما پله زیاد داره پای مادر شوهرم درد می کنه هر روز می گه خونتونو عوض کنین ما عصرا حوصلمون سر میره بیایم خونه پسرمون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خدا رو شکر همسری هم خونمونو دوس داره عوض نمی کنه بعدشم زیاد دوس نداره کسی بیاد باباشو خواهرش عصرا پا میشن را میوفتن میان چند روزیه آیفونو قطع کرده صدای زنگو نمیشنویم
آخه وقتی میان ما دعوامون میشه خودش گفت حوصله دعوا ندارم پس بهتره اونا نیان
حالم از کلمه _خونه پسرم_ بهم م یخوره حداقل بگه خونه شما
سبا جونم .... برای دوست داشتن خودت باید خودتو دوست داشته باشی دیگه!!!

نقاط قوت خودتو ببین .. به موفقیتهای گذشتت فکر کن(حتی شده با نمره بیست دوران دبستانت) و خودتو بخاطرش

تشویق کن مثلا با یه لیوان شربت که تو بشقاب گذاشتی و مثل شاهزاده ها جلو باد کولر بخورش.....

کلا خودتو تحویل بگیر تو خلوت خودت... با خدا حرف بزن بگو ممنون ازت بخاطر زندگیم .. بخاطر موهام ... همسرم ... بخاطر چیزای ظاهرا کوچیک هم عاشقانه از خدا تشکر کن ... بعد کم کم یاد میگیری جلو بقیه هم خودتو دوست داشته باشی و اگه کسی بهت توهین کرد یا بی احترامی کنه از اینکه بهت بربخوره دچار عذاب وجدان نمیشی...

2810