2777
2789
مامان خانوم نمیدونم چند وقته ازدواج کردی ولی به هرحال دیر نشده بهتره یه تجدید نظری تو این نوع برخوردت بکنی .
بزار هم شوشو و هم خانوادش بفهمن تو بزرگتر داری و هستن کسایی که پشتتن .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره دریا 62 جونم .داداشام هم بهم زنگ میزنن هردوتاشون ازمن کوچیکترن اما رابطه خوبی باهمدیگه داریم و همدیگرو دوس داریم. حتی وقتی داداشام زنگ میزنن زنداداشام هم صحبت میکنن. اگه هم مناسبتی باشه مثل تولد و سالگرد ازدواج یا روزمرد هم زن داداشام به شوشو هم حرف میزنن و جداگانه تبریک میگن .
این کارو مامانم بهمون یاد داده . همیشه میگه من و بابات یه روزی از پیشتون میریم اما شما 3 تا خواهر و برادر رابطتتونبا هم خوب باشه و همیشه هوای همو داشته باشین .
عزیزم در مورد غذا که گفتی اشکالی نداره که این به خاطر اینه که تو و مامانت ندارین اونقد باهاشون راحتی که حتی نیمرو هم میتونی بزاری جلوشون ولی مسلما ادم نمیتونه با خانواده ی شوهرش این جوری باشه و اینو زشت میدونه چون باهاشون خیلی راحت نیست
پس سر این موضوع ناراحت نباش فک میکنم اکثر ادما همینطورین
Daisypath Anniversary tickers
فقط اومدم بگم من شاسکول نیستم دلتو بسوزونم

جدا ی از شوخی خدا صبرت بده
من جوری توشون رفتار کردم که ازم حساب میبرن
من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
اره دریا 62 جونم .داداشام هم بهم زنگ میزنن هردوتاشون ازمن کوچیکترن اما رابطه خوبی باهمدیگه داریم و همدیگرو دوس داریم. حتی وقتی داداشام زنگ میزنن زنداداشام هم صحبت میکنن. اگه هم مناسبتی باشه مثل تولد و سالگرد ازدواج یا روزمرد هم زن داداشام به شوشو هم حرف میزنن و جداگانه تبریک میگن .
این کارو مامانم بهمون یاد داده . همیشه میگه من و بابات یه روزی از پیشتون میریم اما شما 3 تا خواهر و برادر رابطتتونبا هم خوب باشه و همیشه هوای همو داشته باشین .
2810