2777
2789
وای بچه ها چه تاپیکه خوبی منم همینطوریم همی مشگلات شماها رو دارم وقتی خوندم تازه یاده مشگلات خودم افتادم خانواده شوهرم اینقده بدشون میاد من با خانوادم رفتو امد کنم کاشکی میشد یه راهکار داشته باشیم ولی فکرکنم دیگه دیر شده منم 7 ساله ازدواج کردم یه دختره 3 ساله و یه پسره 1 ساله دارم ولی ازشون متنفرم مخصوصا جاریام
گر نگهدار من آنست که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
خوب وقتی بهم بیاحترامی میکننن من چیکارکنم شوهرم میگه زیاد صمیمی نشو من کلا ادمیم زود باهمه گرم میگیرم حالا باز جای شکر داره من ازشون به خاطره شغله خودم و شوهرم دورم
گر نگهدار من آنست که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من خواهرم خیلی با خانواده شوهرش شاده اما خونه مامانم که میاد همش غر میزنه و ایراد میگیره به جونه مامانه بیچارم

من الان دیگه کم کم موقع زایمانمه بخاطر ماموریت شوهرم مجبورم پیش مامانم باشن اما در کل خیلی کم با خانواده شوهرم

در ارتباطم
خدایا شکرت که دخترم سالمه خدایا شکرت که شوهرم سالمه خدایا خودت از جمیع بلایا حفظشون کنCafeMom Tickers
Shaskool ....!!!!
Azizam taa vaghti khanevaadeye man , khaanevadeye shohar konim hamine.
In 2 khaanevadeye bad az ezdevaaj, makhsoosan bad az bachedaar shodan , esmeshoon mishe faamile daraje yek.... Vaghti zan o shohar khodeshoon ye khanevaadean ba softane in chiza faghat ekhtelaaf beyne zan o shohar be vojood miyad...
Agar hes mikoni laazeme bishtar beheshoon mohabat koni... Khob bokon. Faghat be khaatere inke dooseshoon dari. Va dar moghaabel be maadarshohar o pedal shohar chon baraaye shoharemoon zahmat keshidan....
Agar ino az the ghalbemoom ghabool konim ke bad az ezdevaaj ba hamsaremoon , man o to nist va vaaghean yeki hastim kheyliiiiiiiiiii aroomtar mishim
مجــــازی هستیم امــــا
دلمــــــان مجازی نــــیست
میشکند
حواست به تایــــپ کردنت باشــــد....
سلام دوستان
همه چیز باید در اعتدال باشه
ولی واقعیت اینهه که در اکثر موارد خانواده زن خیلی بهترو دلسوز تره مثلا جهاز و سیسمونی به عهده خانواده زن چون دلسوزانه تر تهیه میشه اگه با مادرشوهر بود دایما توش صرفه جویی میشد و از سرو تهش زده میشد
بگذریم...
اونایی که با خانواده خودتون کم رفت امد میکنید اونم عمدا خیلی کار زشتی می کنید مخصوصا از لحاظ شرعی
وظیفه شمااینه که اول به خانواده خودتون خدمت کنید
من هم تا قبل از تولد بچم همین جوری بودم و واقعا زندگیم بی خیر و برکت بود هر چی بیشتر با خانواده شوهر قاطی بشید عزتتون کمتر میشه ولی وجدانا اگه هر روز برید خونه مادر خودتون نه از چشم پدر مادرتون می افتین نه بی عزت
اینا واقعیته ک هممون می دونیم
و هر چی ارتباط با خانواده شوهربیشتر روی اعتدال باشه{اعتدال نه اینکه کم باشه } و به خانواده خودتون جلوی همسرتون بیشتر اکرام و بهتر پذیرایی کنید هم خودتون روبزرگ میکنید هم خداپسندانه تره هم بعدا به این روز نمی افتید
قبل از بچه دار شدن خانواده عروس معمولا کمتر میان و رعایت حال عشقولانتونو می کنن شما باید ازشون هفته ای یک بار یاحداقل دو هفته یه بار دعوت کنید
بچه ها منم مثل شما بودم شوهرم تا میومد خوونه مامانم اخماشو توهم می کرد تا من اععصابم خراب بشه

خواهرشوهرم میومد خونم سه روز می موند می رفتم شهرستان یه دعوت نمی کرد

مادرشوشو همش می گفت خونه مامانت نرو

خب من اوائل همش دعوا داشتم

اما الان می رم شهرستاان مستقیم می رم خونه مامان شوشو کار نمی کنم بچمم هر کار دلش می خواست می کرد یکسره با بچه خواهر شوشو دعوا می کرد منم هی غرغر می کردم خواهرشوهرم از خونه مامانش فرار می کرد از دست من

در نتیجه شوشو و مامانش دوست داشتن من برم خونه مامانم

خواهرشوهرمم انقده بهش بی محلی توخونم کردم که دیگه نیومد
من امضا ندارم
بچه ها من برعکس شمام
منو شوهرم بیشتر سمت خونواده ی ماییم تا خونواده شوهرم خداااااااااااااااااروشکر
چون خونواده من همش بگوو بخند و شوخی
اما خونواده شوهرم همش دنبال حرف و قهر و ناز و ...
خدا هم که باشی ...😉  باز کسی هست که از تو ناراضی باشد
وای رحت جووووووووووون مرسی عشقم
عزیزم چیکار کنم من همیشه راهکارهای شمار و انجام بدم
خیلی باحالی من خیلی خودمو دست کم گرفتم با اینکه هزار برابر از خانواده شوشو موفق ترم هزار برابر از همسنای خودم موفق ترم فقط اعتماد به نفسم هزار برابر از اونا کمتره
بچه ها به من ایمیل نزنین من پسووردمو گم کردم!! اگرم راهکاری بلدین پسووردمو پیدا کنم بهم خبر بدین