2777
2789
عنوان

با کسی که دوسش دارم دیدمش

392 بازدید | 30 پست

دو سه ماه پیش کلا تموم کردم ، رابطمونو میگم ، رابطه گرمی هم نداشتیم ولی خو ۱۰ سال بود ک باهم دیگه هرازگاهی قرار میزاشتیم ، پریشب دیدم استوری کرده بود، تو این چندسال با یه دختره بود ک خیلی با من فرق داشت ، تپلی و سفید و بور ، بعد من همیشه فکر میکردم لاغر و بلند دوست داره، یعنی همیشه اینجوری میگفت 

میگن ۷ ماه طول میکشه تا طرفتو فراموش کنی واسم دعا کنید هفت ماه بشه یکهفته🥺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من چی بگم الان تو ماه هفتم هستم که کات کردیم امروز نشستم کلی گریه کردم الانم داغونم😔💔

حتما مدام چکش میکنی؟ نباید چکش کنی ، منم امروز خیلی دووم اوردم ک دگ چکش نکنم ولی شب که شد دگ نتونستم

من چی بگم ک بعد هشت سال وقتی میبینمش کل زندگیم یادم میره.....

چطوری میبینیش باز؟ نمیشه نبینی؟ مجرد موندی خودت؟

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸
حتما مدام چکش میکنی؟ نباید چکش کنی ، منم امروز خیلی دووم اوردم ک دگ چکش نکنم ولی شب که شد دگ نتونستم

نه دائم نه

ولی امروز چکش کردم یاد قول و قرارامون افتادم😔

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸
چطوری میبینیش باز؟ نمیشه نبینی؟ مجرد موندی خودت؟

تو یه منطقه زندگی میکنیم  هر چند سال یبار یا چندماه یبار اتفاقی روب رو میشیم . نه من متاهلم  شوهرمو خیلی دوسش دارم عاشقشم . ولی اونو از بچگی دوسش داشتم عاشق بودم وقتی میبینمش داغ دلم تازه میشه حالم بد میشه از زندگی سیر میشم .خیلی حس بدیه 

دگ کار دله،وگرنه من ک از خدامه فراموشش کنم

میدونم چی میگی منم همین حسو داشتم هنوزم خیلی کم دارم اما آدم فراموش میکنه کم کم سعی کن دنبالش نکنی چیزی ازش نبین شمارشم پاک کن اگه داری اذیت نشی

میدونم چی میگی منم همین حسو داشتم هنوزم خیلی کم دارم اما آدم فراموش میکنه کم کم سعی کن دنبالش نکنی چ ...

خطهامو عوض کردم ، دارم سعیمو میکنم بهرحال زمان میبره، ممنونم دوست عزیزم

2810