2777
2789
عنوان

آلبوم جشن تولد نینی های تیرداد 91

| مشاهده متن کامل بحث + 82080 بازدید | 798 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای بابا چه گیری دادین به "اونور"!

بامبو جون آموزش درست کردن کلاه رو میخواستی؟ اینو ببین:
http://mamisite.com/forum/child-celebrations/topic3345.html

اینم تزئینات بادکنکی:
http://mamisite.com/forum/child-celebrations/topic2271.html

اینم شمعی که خودم خالخالیش کردم:
آپلود عکس کوچولوهای فارسی

راستی عاطی جون من یه لباس خالخالی برای آرمیتا گرفتم که دامنش خیلی بلند و کلوشه. میخواستم ببینم میشه دامنشو از این حالت پفیا که لبش زیرش جمع میشه بکنم؟
این لباس اصلیه:
میخوام دامنش تقریبا" این شکلی بشه:

دوستان خیاط، میشه کمکم کنین؟ من خیلی خیاطی وارد نیستم. مرسی.
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....
سلام پپو
فکر کنم میشه یه کاریش کرد
دامن اصلی رو بدون تور به سمت کمر( از زیر) تا بزن
اگه میخوای یه کم پیچ هم بخوره میتونی وسط دامن رو به وسط کمر وصل نکنی یه کم به سمت چپ یا راست بری
بعد چون دامن کلوشه پایینش خیلی بزرگتر از دور کمر
برای همین باید چینش بدی
بعد میتونی اون تور مشکیه رو هم همین کارو باهاش بکنی
قشنگ میشه مثله ژوپون زیر دامن
و پف هم بهش میده
اگه متوجه نشدی شمارمو برات میل کردم
زنگ بزن توضیح بدم برات

* بر برگ برگ دفتــــر عمــــرم نوشتــــه ام .....
نابرده رنج، گــــنج به من داده است حسیــــن(ع) *
مرسی عاطی جون. راستش زیاد متوجه نشدم. حالا یه کم فکر کنم بعد اگه نفهمیدم بهت زنگ می زنم. بوس.
سانی آره بالایی قشنگه اما بالاتنه اش چرمه و توی ظل تابستون شیره جون بچه رو میگیره از گرما.
خواهش می کنم بامبو جون.
پپو
الان که دوباره خوندمش خودم هم متوجه نشدم چی گفتم!!!!!!
بزنگ بهت بگم اینجوری راحت تره خواهررر

* بر برگ برگ دفتــــر عمــــرم نوشتــــه ام .....
نابرده رنج، گــــنج به من داده است حسیــــن(ع) *

سلام دوستان. خسته نباشین همگی. نسیم جون خیلی زحمت کشیده بودی عالی بود آفرین.

سمیرا جون بسیار زیبا. تولد شاد رنگین کمونی عالیه واقعا ....

سارا جون مثل همیشه شیک و تک و بی نظیر آفرین...

پپو تولد آرمیتا چه شود.. یه دو ماهی هست درگیرشی ها... نگفتی این همه وقت و از کجا میاری...

من هفته گذشته مشهد بودم و واسه همه دوستان دعا کردم.خیلی دوست داشتم دوستان مشهدی رو ببینم ولی از اونجایی که خونه مامان شوشو بودیم برنامه ها خیلی فشرده بود و وقت نشد متاسفانه:((((((((((

دیروز ساعت 12 بلیط برگشتم بود و امیدوار بودم به تولد دسته جمعی برسم که ظاهرن تولد 1 ساعت جلو افتاده بود و قسمت نبود که ما باشیم. امیدوارم خوش گذشته باشه بهتون. عکسا رو هم زودی بزارین تا روی گل دوستان رو ببینیم...
زندگی بافتن یک قالی است - نه همان نقش و نگاری که خودت می‌خواهی - نقشه را اوست که تعیین کرده است - تو در این بین فقط می‌بافی - نقشه را خوب ببین - نکند آخر کار قالی زندگی‌ات را نخرند -

عکسای تولد آرنیکا جیگر و حسین جون رو الان دیدم. همه چی خییییییییییییییلی عالی بود. مامانای خوشگل خسته نباشین واقعا.

آرنیکا جیگر خاله س ماشالا شیطون بلا.

عاطی اون بیسکویت ها خیلی خوب شده بودن. قالبای اون شکلی رو از کجا پیدا کردی؟؟؟؟اون ژله آبی ها رو توی چی ریخته بودی ظرف یه بار مصرف بود مثلثی؟

لیلی هم که عالی بود . خیلی با نمک شده ماشالا.
زندگی بافتن یک قالی است - نه همان نقش و نگاری که خودت می‌خواهی - نقشه را اوست که تعیین کرده است - تو در این بین فقط می‌بافی - نقشه را خوب ببین - نکند آخر کار قالی زندگی‌ات را نخرند -

سعیده جون زیارت قبول.
راستشو بخوای من هنوز "رسما"" شروع به درست کردن تزئینات تولد آرمی نکردم. چون هنوز حتی معلوم نیست تولدشو توی خونه فعلی بگیریم یا خونه جدید.
شایدم بخاطر اسباب کشی تولدشو بندازم 28 تیر که سالگرد عقدمونم هست.
اما به قول تو یه دو ماهی هست دغدغه اش تو ذهنمه! دیگه به هرچیز قرمز با خالای مشکی یا سفید آلرژی پیدا کردم. هرجا همچین چیزی دیدم می خرمش! تا الان 3 تا لباس کفشدوزکی و 3-4 تا تل و هد و گل سر خالخالی براش گرفتم. خواهرم میگه اینطوری پیش بره تا روز تولدش تو کل لباسای خالخالی شهرو برای تولد آرمی می خری و آخرشم روز تولد هیچکدومشونو تنش نمی کنی!!!!!!

مرسی پپویی . همین که تو ذهن آدم باشه یعنی کلی کار و دغدغه. من که یه طرح خوشگل دادم واسه ترانه لباس رنگین کمونی بدوزن که خیاط محترم رسما گند زد و یه لباس دیگه تنش کردم. خوب بلد نیستی برا چی قبول می کنی؟؟؟

نورا تو که خیلی گناه داشتی عزیزم. به بچه ها هم خیلی خوش گذشته ظاهرن. ایشالا دفعه بعد با هم می ریم. حتما می رم تینا .شاید مشتری اونجا شدیم!!! من خودم یه پا متخصص تیرامیسو شدم البته(خود تحویل گیری یه مامان شیرده)....
2810