سلام دکتر برای من داروی "سیتالوپرام" و "بوسپیرون" تجویز کرده . سیتالوپرام رو یک ماهی هست که می خورم الان یه هفته ای است که هر کس منو می بینه میگه چقدر لاغر و ضعیف شدی(کلا من قبلا هم خیلی لاغر بودم) خیلی ناراحتم اعتماد به نفسم اومده پایین.
می خواستم از اونایی که داروهای اعصاب و روان مخصوصا این دو تایی رو که من نام بردم رو استفاده می کنند راهنمایی بخوام من می تونم خودم کم کم داروها رو قطع کنم ؟ اصلا این داروها اثری دارند؟ عوارضشون زیاد نیست؟ شما نتیجه ای ازشون گرفتید؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من هفته ۲۹ بارداریم اوایل بارداری داروهای افسردگیمو سرخود قطع کردم که خیلی کار اشتباهی بود دکتر باهام دعوا کرد گفت نباید قطع میکردی الان دوباره شروع کردموسیتالوپرام و کلردیازپوکساید میخورم تصمیم گرفتم به دکترم اعتماد کنم.
من دچار اگر فوبيا هستم دکتر برام سرتالین، و الپروزالام و پروپرانول تجویز کرده . هر هشت ساعت ! معمولا روزی یک عدد تجویز میشه نه هر هشت ساعت اینطور که از حرفهای بچه های سایت متوجه شدم . خیلی میترسم که اگر شروع کنم حالم بدتر بشه با این روز بالا ....
سلام به همه من 1 ماهمه دچار افسردگی شدم پریسان جون الان اضطرابم کمتر شده ولی افکار بد دست از سرم بر ...
منم اینجوریم.الان یک هفتست روزی یه سرترالین 50 مصرف میکنم.همش فکر میکنم وقتی تو خونه تنهام الان میمیرم.از تنهایی میترسم.همسرم میره سر کار استرس میریزه تو دلم کم کم تپش قلب میگیرم فشارم میفته.یه بار تو حموم اینجوری شدم.فک کردم دارم خفه میشم.ب حالت مرگ اومدم بیرون
منم اینجوریم.الان یک هفتست روزی یه سرترالین 50 مصرف میکنم.همش فکر میکنم وقتی تو خونه تنهام الان میمی ...
منم اینطوری شدم همش زار میزنم التماس می کنم یکی بیاد پیشم یا ببرنم بیرون رفتم روانپزشک سرترالین 50 داد با پروپرونولول دکتر زنان میگه نخور روانپزشک میگه بخور بخورم بده نخورمم بده 4 روز خوردم تاثیرشو سریع دیدم بعد 3 هفته بالاخره خوابیدم ترس از فضا بسته خونه کمتر شد ولی همش نگرانم بچم چیزیش نشه 😢😢😢😢😢میترسم
بچه ها سلام من دچار اگر فوبيا هستم دکتر برام سرتالین، و الپروزالام و پروپرانول تجویز کر ...
پهلو حالت بدتر نمیشه.الپرازولام نیم رو شبا یک ساعت قبل خواب نصف کن بخور.نیم رو نصف کن.سرترین ۵۰ هم صبح بعد صبحانه.تا ۲۰ رو تپش قلب طبیعیه.اگر تپش قلب گرفتی پروپرانول ۱۰ بخور پشتش.بعد ۲۰ روز بدن به قرص عادت میکنه حالت بهتر میشه.من خودم دارم اینا رو مصرف میکنم.