2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب پس بايد باهاش كنار بياد ك هررفتارى تو خيابون بكنه مثل بقيه 

مشکل خیابون نیست الان. حالا یکم هم بخونه وقتی خلوته که مهم نیست. شلوغ باشه اصلا صداش در نمیاده. ولی حال خودش بده دیگه. هیچ دوستی نداره. 

حالا بمرور معلوم ميشه جزييات بيماريش 

وای میگی ممکنه بدتر بشه؟ فقط همین مونده که یه صدایی بهش دستور بده. داغون شدم. یه سری مامانش گفت تو اتاقش نخواب که نخواد باهات حرف بزنه و دیر بخوابه. بهش گفتم من تو یه اتاق دیگه میخوابم گفت می‌ترسی بکشمت! گفتم نه عزیزم اصلا همین جا میخوابم. به خدا آنقدر مهربونه که نگو. ولی هیچ دوستی نداره. منم خودم خیلی گرفتارم واقعا نمیتونم تمام وقت پیشش باشم

خب پس چه توهمى داره؟ مگه نميگى توهم داره؟

کسی رو نمی‌بینه. مثلا یه دفعه خیلی حالش بد بود می‌گفت صدای فلانی میاد یا خدابیامرز پدربزرگش اینجاست. گفتم میبینیش گفت نه. واسه همین میگم توهم داره. یا خاطره غیر واقعی داره. 

کسی رو نمی‌بینه. مثلا یه دفعه خیلی حالش بد بود می‌گفت صدای فلانی میاد یا خدابیامرز پدربزرگم اینجاست. ...

همين ك گفتين توهم صوتى هست.... خاطره غيرواقعى هم احتمالا توهم بيناييه البته اينارو بايد دقيقشو از دكترش بپرسى 

همين ك گفتين توهم صوتى هست.... خاطره غيرواقعى هم احتمالا توهم بيناييه البته اينارو بايد دقيقشو از دك ...

اسم مریضی رو به منم نمیگن چه برسه همراهش برم دکتر. فکر کنم میترسم من بفهمم منم نرم دیگه درحالی که من همین الان هم می‌دونم. خودم بیماری اضطراب دارم کلی مطالب اینجوری سرچ کردم و بالاخره به چشمم خورده بیماری های دیگه. 

اگه بگن خیلی بهتر میتونم کمک کنم. فقط یه سری دخالت کردم گفتم قرصی که میخوره حالشو بدتر کرده. همش زل میزد به یه جا، خواب بود و افسرده. مغزشو خواب میکرد انگار. گفتم بگید دکترش اینو کم کنه جاش فلوکسیتین بده. رفتن دکتر همین کارو کرد حالش خیلی بهتر شد آنقدر که فکر کردن خوب شده یهو سر خود قرص اولی رو قطع کردن ریخت بهم. به منم نگفتن این کارو کردن. بعد که فهمیدم خیلی ناراحت شدم

بجز اسکیزوفرنی چه بیماری هایی هست که فرد توهم کنه؟

افسردگی اساسی

و هذیان پارانوییدی

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
ممنون. کدومش به بیش فعال بودن در کودکی نزدیک تره؟ کوچیک بود مشکل افسردگی نداشت اصلا.‌ هر وقت میدیدمش ...

متاسفانه بیش فعالی به اکثر اختلالات منجر میشه خصوصا افسردگی

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
متاسفانه بیش فعالی به اکثر اختلالات منجر میشه خصوصا افسردگی

من میدونستم بیش فعالی داره. ولی الان موضوع خیلی بدتر شده. کاش هنوز فقط بیش فعالی بود. شاید اومدن واسه اون بهش قرص دادن اینجور شده

2810