2777
2789
من میدونستم بیش فعالی داره. ولی الان موضوع خیلی بدتر شده. کاش هنوز فقط بیش فعالی بود. شاید اومدن واس ...

خب دوباره ببرینش دکتر ببینه

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
خب دوباره ببرینش دکتر ببینه

مدام دکتره. هزار مدل آزمایش و عکس از مغز و اینا هم کردن. ولی الان دیگه خیلی بد شده. این صداهای عجیب غریب رو در میاره. دست و پا میکوبه. چیز پرت می‌کنه. تازه دکتر بوده. قرص جدید داده بهش 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مدام دکتره. هزار مدل آزمایش و عکس از مغز و اینا هم کردن. ولی الان دیگه خیلی بد شده. این صداهای عجیب ...

تشخیصشون چی بوده؟

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
تو دستای قبلیم گفتم. به من نمیگن. میگن بیش فعاله. خودم حدس میزنم اسکیزوفرنی باشه ولی مطمئن نیستم

چند سالشه؟

۲۰ سال

چقد سخت...حالا تورو چرا انقد درگیر کردن.البته این تصمیم خودت بوده که درگیرش بشی.چرا؟

بنظرم یا افسردگی اساسی داره

یا شیزوفرنی 

ولی اینکه میگی یمدت خوبه هم مشکوکه.چجوری خوبه؟شاد و خوشحاله؟اونوقتاییکه خوب میشه چجوریه رفتارش؟

ولی اینکه میگی یمدت خوبه هم مشکوکه.چجوری خوبه؟شاد و خوشحاله؟اونوقتاییکه خوب میشه چجوریه رفتارش؟

شاد و خوشحال نیست. ولی چیزی پرت نمیکنه. یا نمیکوبه جایی. یا کمتر چرت و پرت میگه ( چرت و پرت این که من دوباره دنیا بیام نمی‌دونم چی و چی) 

چقد سخت...حالا تورو چرا انقد درگیر کردن.البته این تصمیم خودت بوده که درگیرش بشی.چرا؟ بنظرم یا افسرد ...

چون خیلی مامان باباش به من کمک کردن. یه کشور دیگه درس میخونم. هر وقت به مشکل خوردم کمکم کردن دیگه. حالا که اونا کمک میخوان ول کنم برم درست نیست. خودمم دوسش دارم. خیلی بی گناهه. 

شاد و خوشحال نیست. ولی چیزی پرت نمیکنه. یا نمیکوبه جایی. یا کمتر چرت و پرت میگه ( چرت و پرت این که م ...

😑😑😑😑تو فک فامیلشون کسی اینطور نبوده؟

بوده اختلالات دیگه مثل دو قطبی ولی این مدلی نه

خب دیگه زمینه بیماریهای روانی دارن اینا همه ارثیع دوتا خواهرای منم دو قطبی دارن‌که اگه دارو نخورن توهم هم میزنن من و بقیع برادر خواهرام هم افسردگی و اضطراب داریم

2810