2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679881 بازدید | 28507 پست
دو فنجون روغن نارگیل رو میزاری رو،گاز ؛قل اول رو که خورد ؛دو قاشق حنا میریزی داخلش خنک که شد؛دوقاشق سیاهدانه و دوقاشق تخم شنبلیله میریزی داخلش؛ظرفشو پنج روز میزاری داخل افتاب هفته ای یکبار بهتره صافش کنی و شب تا صبح رو سرت باشه این فرمول باستانی هندی هاست دستور دقیقش اینه اما من چون افتاب اینروزا گرم نیست خیلی بعد از پنج روز صافش نکردم شبی که میخواستم به موهام بزنم از دوساعت قبلش میزارم روشوفاژ بعد اونمقداری رو که میخوام صاف میکنم ومیزنم به موهام حتما هرروز سبوس برنج یا بریز توماست یا توی شیر حل کن بخور عالیه
هرچه دلم خواست نه آن میشود  /  هرچه خدا خواست همان میشود.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
خانوما من کارای دیگه ای هم که کردم و شاید موثر بوده هر روز قبل از نهار یک قاشق سبوس برنج رو تو یه کاسه ماست میریزم و میخورم که باعث لاغری هم میشه اگه نمیخواین لاغر بشین هرشب تو یه لبوان شیر حل کنید و بخورید من عادت داشتم عر عصر چای میخوردم الاان یه مدته چایی رو حذف کردم و به جاش دمنوش میخورم مثل گل گاوزبون ، دارچین ، اویشن ، .... هرشب میشینم جلو اینه و خیلی اروم موهامو قبل از خواب شونه میزنم شاید اینا هم موثر بوده
سلام دوستان عزیزم من این تایپیکو از چند ماه پیش دنبال میکنم و حدود دوماه مداوم روش شیدی جون را انجام دادم اما تغییر محسوسی احساس نکردم در ضمن من بچه شیرخوار دارم لطفا دوستانی که نتیجه گرفتن تو چند ماه نتیجه گرفتن ایا تغییرات کاملا محسوس بوده؟؟؟؟؟ مممممممممنون
سلام ترانه جان روغن نارگیل قوطیش باریک بود و رنگ ابی بود ایرانی نبود حنا هم حنای بی رنگ رو جعبش نوشته پارس حنا هردوش رو از عطاری گرفتم ما شیراز زندگی میکنیم از یه عطاری تو خیابون سینما سعدی
انلی جون من باشم ریسک نمیکنم ولی به نظر من هرروز سبوس برنج رو با ماست یا شیر قاطی کن و بخور همینطور روزی یه قرص مثل هرویت یا اکوفین
اونلی جون. من خیلی ریزش دارم. همین کلافه م کرده.اگه ریزشم قطع بشه.رویشم مشخص میشه. حالا میخوام روغن اسطوخودوس درست کنم. شنیدم ضد ریزشه
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.
2810