2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679907 بازدید | 28507 پست
سلام بچه ها حنا رنگ مو روتغیرمیده ومن موهام بوره خیلی اشکال نداره حنا رو حذف کنم؟بعد میخوام موهام رو بتراشم استفاده ازاین فرمول حتی وقتی کچل باشی تأثیر داره؟من ریزش هام قطع شده بود الان دوباره برگشته که فکرکنم بخاطره مشکلات زنانه باشه !!
به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم آسمان مال من،ابر هاش مال تو دریامال من،موج هاش مال تو ماه مال من،خورشیدمال تو، خداخندید گفت: بندگی کن.. همه دنیا مال تو..من هم مال تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد بچه ها سیاهدانه یاروغنش؟!؟مرسی اگرجواب بدید
به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم آسمان مال من،ابر هاش مال تو دریامال من،موج هاش مال تو ماه مال من،خورشیدمال تو، خداخندید گفت: بندگی کن.. همه دنیا مال تو..من هم مال تو
سلام من پودرنسکافه یا همون قهوه بدون شکر رو میریزم تو شامپو،دو ق غ بسه،بعد نشسته موهامو میشورم خداروشکر ریزشم کمترشده، عسل گفت تو شبکه م ن و تو
ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﺩﺭ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﻫﻦ ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ و توکل و شکرگزاری از خداوند است💚
من ریزشم بخاطره کیسته الان چندروزه که دوباره قرص خوردم شروع شده !!اوگرنه ریزشم باچیز دیگه اه قطع نمیشهمرسی دوستان
من برای ی شامپو دوتا ریختم کلا بچه ها حنای بی رنگ ریزش و بیشتر نمیکنه اگه برای رنگ بزارم؟منظورم باقهوه میخوام رنگ کنم
ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﺩﺭ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﻫﻦ ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ و توکل و شکرگزاری از خداوند است💚
هیلی جوونم ببخش این سوال رو دوباره می پرسم.. من متن های قبل ات رو میخونم...متوجه نمیشم چه موادی و چطور مخلوط می کنی..روغن هات و پودرهات کدومه.... حنا هم میزنی؟؟ منم مشکلم دقیقا مثل شماس 6 ساله ریزش موی مردانه دارم با قرص های هورمونی هم خوب نشدم بدتر هم کف سرم بیرون زد...یک دنیا سپاسگگزارم اگر کامل دستورشو بگی....
اللهم صل علی محمد و آل محمد
2810