2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679849 بازدید | 28507 پست
کامرون عزیزم خیلی برات خوشحالم خیلی امید بخشه که شما هم روش من و پریا برات جواب داده ...خدا رو شکر عزیزم دوستان برای زدن تخم مرغ ب سرتون اول موهاتونو خیس کنید بعد تخم مرغی رو که زیـــــــــــــــــــــــــــــاد هم زدین با همزن بزنید بسرتون ی ربع بمونه...همزدن تخم مرغ بوشو از بین میبره... من امروز این روش رو امروز انجام دادم دیدم با ی بار شامپو کردن بو نمیده دیگه...گفتم برای کسایی که شاید مث من نمیدونستن
سلام پگاه جون و بقیه بچه ها.ممنون از حرفهای خوب و قشنگتون. من تمام حرفهای شما را قبول دارم. چون خودم هم سالهاست که دارم در این زمینه تحقیق میکنم و لی میخوام بگم بعضی وقتها مشکل برای آدم پیش میاد و گیر دادن نیست و باید مشکل بررسی و ریشه کن بشه. من خودم اصلا به موهام اهمیتی نمیدادم . چون خیلی پرپشت بود ولی در طی یکسال اخیر که ریزش شدید گرفتم و این اواخر واقعا دیگه گریه میکردم که شروع کردم به رسیدن به موهام و اینکه دارم درمان میکنم که شکر خدا کمی بهتر شده. و میخوام بگم که خدا کنه که جواب بگیرم. چون ریزش مو خیلی معضله. من الان چند وقتیه که صابون میزنم و ریزشم کم شده. دیروز گفتم بگذار سرم رو با شامپو بشورم که براقتر بشه و دوباره وسوسه شدم. باورتون نمیشه دوباره ریزشم طی دو روز زیاد شد که دیگه به خودم لعنت فرستادم و گفتم تمام عوارض از این شامپوهاست که معلوم نیست چی توشون میریزن. دیگه شامپو نمیزنم و نخواهم زد. همون صابون بهتره . فقط یه کم مو کدر میشه که اون رو هم میخوام با سرکه برطرف کنم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دارم هر روز تخم شنبلیله میخورم. هفته ای 3 بار موضعی بهشون میرسم با یه چیزای ترکیبی که واقعا رو من اثر داره. قرصای ویتامین میخورم و جدیدا 1 هفته اس یه قرص جدید به قرصام اضافه کردم کلی در موردش تعریف شنیدم و تا حالا نخورده بودم بهش حس خیلی خوبی دارم. روی تغذیه ام متناسب با طبعم دارم کار میکنم خیلی سالم خوری میکنم روغن و شکر به کل از غذاهام قطع شد منکه قبلا روزیدحتما یه چیپس و یه پفک رو میخوردم حالا چیزای دیگه هم کنارش الان کلا قطعشون کردم.با توجه به طبعم من شبا تخم خردل میخورم که برای مو خیلی خوبه. ولی بیاین بریم به تاپیک دیگه اینجا خیلی سنگینه اوم تعداد صفحه هارو میبینه میگرخه از تاپیک میره بیرون
2805
سلام آبجی های گلم کسی اگه روغن نارگیل هندی (اورجینال و خوراکی) میخواد بهم اطلاع بده بنده خریدم ولی برام خیلی زیاده دو سال هم تاریخ داره 0933320 1212
احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
http://axgig.com/images/15259861446024972643.jpg https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ8uGtNpwMcgDZigcW7OSjBHw-jc0CVf6JPyRe71TcFmrRlIcOP https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcToLhoYRwJMlGW_ZgQQv4qRxnQP6PW6n6boYR4yjjikpTP84IMn سلام این عکس صابون هاست. خیلی هم گرون نیست. من خودم صابون کاسه ای زیتون رو سه هزار تومان گرفتم. کسانیکه موی خشک دارن صابون زیتون بهتره و کسانیکه موی چرب دارن صابون سفید. عطاریها میشناسن و صابون زرد هم فکر کنم برای موی معمولی . ولی دقت کنید کاسه ای باشه.
حمام کردن و موی سر: + در حمام بنشینید و در حالت نشسته خود را بشویید و آب بر روی سر خود بریزید که از ریزش مو جلوگیری می کند به این علت که در حالت نشسته فشار خون در زیر پوست و مو زیاد می شود که اگر در این حالت با موها بازی شود باعث محکم شدن ریشه مو می گردد. + کیسه کشیدن با کیسه های پشمی باعث باز شدن روزنه های پوست و باعث افزایش تنفس پوستی می شود. + بدن انسان حدوداً 20 دقیقه بعد از گرم شدن (توسط آب گرم حمام) شروع به خارج کردن سموم بین سلولی می کند. که باعث رفع خستگی عمومی بدن و احساس سبکی و شادابی در بدن می شود. + ایستاده دوش گرفتن در حمام باعث ایجاد خستگی شده و انگیزه ماندن در حمام از بین می رود و تا قبل از خارج شدن سموم بدن فرد از حمام خارج می شود بدون اینکه احساس سبکی یا آرامش داشته باشد. + حمام کردن با آب گرم بدن را سرد و خنک می کند. زیرا سوراخ های زیرپوستی را باز و صفرای بدن، که عامل گرمی بدن است را تحلیل می دهد. با کاهش صفرا که گرم و خشک است دمای بدن پایین آمده و بدن خنک می شود. + دوش گرفتن با آب سرد بدن را گرم کرده، اشتهای به غذا را زیاد، رنگ صورت را شاداب و زیبا، در جوانان قوی هیکل (حتی در زمستان) باعث ایجاد نیروی زیاد در آنان می شود. + در حالت نشسته شانه کنید. + صابون زیتون رودبار و گل سرشور برای پرپشت شدن و لطیف شدن مو و پوست سر مفید هستند. + صابون را نباید مستقیماً به پوست بدن زد، از لیف نخی نرم استفاده کنید. اصابت مستقیم صابون به پوست بدن باعث بسته شدن منافذ هوایی پوست شده و باعث افزایش تنفس می گردد. + نحوه استفاده از گل سرشور: گل سرشور را در یک کاسه آب جوش حل کرده نه خیلی رقیق و نه خیلی سفت، مانند حنا. سپس ده دقیقه باید بماند آنگاه بدون اینکه صابون را به موی سر بزنیم، سر را با گل سرشور می شوریم و سپس مو را سریع آب می کشیم. + جهت دیر سفید شدن موی سر روغن شونیز یا روغن سیاه دانه را به موها مالانده سپس چندساعتی بماند سپس موها را بشویید. حلیله سیاه را پودر سپس با گلاب خمیر کرده و به صورت نخود، گرد می کنیم و باید بماند تا خشک شود و مصرف می کنیم. این روش هر شب باید تکرار شود. + رفع شوره سر: یک قاشق مرباخوری حنا را در یک نصفه استکان روغن زیتون طبیعی حل می کنیم. آنگاه آن را بر روی موی سر مالانده و می بندیم. بعد از 5 ساعت با صابون و گل سرشور می شوریم. این روش چند بار باید تکرار شود. + استفاده از کلاه نخی یا پشمی برای پوست سر و مو مفید است در غیر این صورت باعث ریزش موی سر می شود. حرفهای دکتر روازاده متخصص طب سنتی
بچه برای افزایش قد چه راهکارهایی بلدین؟ اگه گروهی چیزی می‌شناسین معرفی کنید لطفا راستی من از شامپو دیزان راضیم وقتی یا شامپوهای شیمیایی سرم رو میشورم حس میکنم موهام بی جون میشن
بخاطر ریزش و چربی سرم صابون رزماری گرفتم ولی هیچ تاثیری نداره فقط یکم به موها حجم میده. جوجه کوچولو از صابون زیتون رودبار نتیجه گرفته و خیلی از این صابون تعریف میکنه.سدر باعث ریزش میشه یا ریزشو قطع میکنه؟؟ بعضیا با سدر تو همین تاپیک ریزششون بیشتر شد. دو هفته اس که از ماسک حنا و تخم مرغ محلی استفاده میکنم.همین ماسک کافیه یا چیزای دیگه هم بهش اضافه کنم؟؟؟؟
اونی که از من گذشت واسه من درگذشت روحش شاد و یادش گرامی
بچه ها قرص hair vit خیلی خوبه .من 4 ماهه دارم می خورم خدارو شکر خیلی راضیم .70 روزم صبحا سوپ جو خوردم (یه پیمانه جو یذره نمک و روغن ویکمی سماق )یه ماهم هر هفته دوبار ماسک پیاز و سیب زمینی گذاشتم
2810