2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679884 بازدید | 28507 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهر حال نظرمو گفتم. جوجه کوچولو تاپیک افزایش قد داشت کسی نمیومد الان گروه زده کسایی که تو گروهن انگیزه پیدا کردن و دارن نتیجه میگیرن
اونی که از من گذشت واسه من درگذشت روحش شاد و یادش گرامی
شاید جان میشه بگی موهات در چ حد ریخته؟ دقیقا میگی چیکار کردی؟ بچه ها میشه همراه ویتاگنوس عرق شنبلیله هم خورد. من سوداییم
زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
ساغر خانم میگن هرکی سه ماه پشت سر هم پودر سنجد بخوره موهایش پرپشت میشه. البته رفتم تحقیق کردم دیدم نوشته بود 3 قاشق در روز. با شیر قاطی کنید ولی من شیر دوست ندارم و با آب قاطی میکنم و میخورم. الان روزی سه قاشقش کردم. خدا کنه نتیجه بده و راست باشه. دارم امتحان میکنم. دارو که نیست بگم خوردنش ضرر داره. اگه تاثیر کنه چه بهتر. اگه هم تاثیر نداشت حداقل ضرر هم نداره.
سلام به دوستای قدیمی و جدید خودم... شما که هرچی مایی که جواب گرفتیم گوش نمیدین اصلا...من برای ریزش راه حل خاصی ندارم چون ریزش نداشتم اما برای رویش فقط و فقط یک نوع روغن نیاز دارید مثل روغن بادوم تلخ ،زیتون..سیاهدونه یا کندوش...یا ترکیب بادوم و زیتون... برای تقویت و ضخامتشم ی تخم مرغ محلی هم ب پیر و پیغمبر ج میده..نشد حنا...نشد شنبلیله پودر کن بریز تو آب صبح بزن سرت... از این شاخه ب اون شاخه نپرید بقرآن ده هاااااا ماسک و روش و کوفت و زهرمار رو انتخاب کردم و امتحان ...آخرش بعد سالها فهمیدم که این همه هزینه این هم روش اشتباه بودن دوم اینکه مداوم نزنید بقرآن کود و آب و خورشیدم زیاد ب گیاه برسه داغون میشه ک بهتر نمیشه...ب موتون استراحت بدین یکم..بابا مو تا تحریک بشه جون بزنه کرکش در بیاد جون بگیره ضخیم شه تا بلند شه کلییییییی زمان میبره..امشب زدین منتظر معجزه این؟؟؟ الان فصل گریپ و پرتقاله براتون ضرر نداره بخورین خصوصا مو وزیا کسایی ک توانایی خوردن شنبلیله رو دارن روزی ی قاشق مرباخوری با شام یــــــــــــــــــــــــا ناهار بخورن...زیاده روی نکنین و قبلش ی سرچ تو نت کنید...اینو برا خانوما گفتم البته خانما و آقایون مهمتر از همه چیز تغذیه س ...برای این برین پیش متخصص تغذیه بگین یک رژیم پاکسازی بهتون بده یا برین زیر نظر متخصصین طب هومیوپاتیک...متخصص بمن گفت که احتمال اینکه موهات ضخیم و پرشن خیلی زیاده اما قبلش باید مشکلات اصلیم رفع شن که تا حالا عالی بود روندش تا ببینم موهامم مث بقیه موارد خوب میشن یا نه..همش املاح و مواد و... دوم تفکره...من ی عکس دارم و مدامممم نگاش میکنم و میگم ممنون که اینا موهای منن...انقددددددد تجسم میکنم که ماسکم نزنم موهام ضخیم و بلند و پرشدن و نمیریزن...تمرین باید کنید تا ب اون درجه برسین... سوم ماسکه... نگاه آینه نکنید زیاد...خودتونو سرزنش نکنید..ننالید..خودتونو دوس داشته باشید.... ببنید نگاه گیاهتونم کنید مدام انگا ی انرژی مانع از رشدش میشه اما بش برسینو و رهاش کنید میبنید که زودتر رشد میکنه... پس از شما حرکت...از خدا برکت...انجام بده و توکل کن ب امید لاینتهای خالقت... من همیشه خدارو شکر میکنم و میگم خدایا شکرت که موهای من سالمو شادن....نمیگم خوب میشن..میگم شادن...این نکته خیلی مهمی برای ذهن...چون فکر میکنه باید اونو مدام ب آینده موکول کنه... تو کتاب شفای زندگی اینو نوشته این کتاب معجزه زندگیه واقعا... ذهن..جسم و روح سالم شما اگه شفا پیدا کنید موهاتونم بدون زحمت پر میشن... بازم میگم هرروز ماسک نزنید که انقد دیر ج میده ک نگو من آجیمو شاید کمتر از 5 بار روغن زدم سرشو...از قبلا من بدتر و از الان من بهتره...چون نه براش مهم بود و همیشه خودشو زیبا و کامل میبینه...دست میزنم تو سرش بخدا باورم نمیشه اصلا ضخیم و پر و خوش حالت...اون وقت من پیر شدم پا این دو تا تار مو.... خدای ما انقددددددددددد داره ولی خودش میخواد که ما ازش بخوایم..اما خدای ما غیوره نباید موقعه دعا ب نشدشم اعتقاد داشته باشیم...نگیم شایدم نده شایدم نشه...بوقتش بجاش حق الهی ما داده میشه... خدا همیشه دهنده س...پس بیاین درست بخوایم و جز شکر هیچی ب زبون نیاریم...فک نکنید اوقاتم ب کامه و دلم خجسته که اینجور شاید ناشکری باشه ک بگم اشتباه میکنید اونم زیاد...اما کفر نعمتم ،روزی دل و دینمو کم میکنه و زیاد نمیکنه...پس شکر نعمت میکنم ....من بعد مدتها که میان واقعا اذیت میشم مبینم اونایی ک قبلا حرفای منو شنیدن بازم اینجا سر پله اولن...بجای بالا رفتم از پله...روی ی پله قدم میزنن هی میرنو میان...آخرشم هیچ ب هیچ...
پودر سنجد باید همراه با هسته و پوستش باشه ....اگه کسایی که مشکل دارن با لاکتوز لبنیات میتونن با شیر بادوم بخورنش...شیربادوم خودش برای سلامتی پوست و مو و اعصاب عالیه... خوردن بادوم و پسته و تخم کدو خام و کلخنگ و بنک برای مو عالیه.. تخم بلدرچین بمب ویتامین و پر امگاسه هستش...ماهی سالمون...سبزی پرپین بخورین مرتب...سبزی شنبلیله اما کم در حد 5 برگ اما نه مرتب...خصوصا صفراییا کم استفاده کنن ک مزاج رو خشکتر میکنه اما عالیه عالیهههههه آگه لبو خریدین و مصرف کردین حتماااااا سرتونو با ابش بشورین ک شستشوی مرتبش سر رو میکنه خرمن...شلغمم همینطور... الان نارگیلم هست...روغن نارگیل بگیر خودتون...شیره شو بزنید سرتون... تفــــــــــــــــــــننی ب موهاتون برسین... خانمها موهاتونو کوتاه کنید یکم ...ماساژ بدین حتمااااااااااااااااا تا گرم شه سرتون...از شونه چوبی استفاده کنید... زیاد حموم نرین...حداقل یک روز میون حتی اگه خیلی چربه...نهایتش لیمو سرکه یا گریپ بزنید چربیش کم بشه..من خودم چربن موهام...روغنم فقط موی ضعیفو میریزونه پس کسی نگه با روغن ریزش دارم یا از چربیه...پس سر رو اول تقویت بعد ب فکر رویش باشید... پوست سر روغنو خوب جذب میکنه خصوصا روغنی ک یکم گرمه نه داغ هان گرم ک دست نسوزه...مث قدیمیا حموم کنید زیر دوش نیایستید یا مث حالت رکوع ک آب مستقیم نریزه ب سرتون... ایـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن پـــــــــــــــــــــــتتتتست منو کپی داشته باشین هرزگاهی برای جدیدالورودها و یادآوری خودتون بذارید.... چون من نمیام سایت...وسواس شدنم از همینجا شروع شد ولی وقتی رهاش کردم و سرگرم درس و دانشگام شدم روغنایی ک شهریور زده بودم دیگه ول کرده بودم...دی ماه ج داد و دیدم بدون دلیل موهام پر شدن تا حدودی و از همونجا به این نتیجه رسیدم....هزار بارم قبلا گفتم...نمیخوام دوباره حساس شم... ی درد است و هزار درمون....برای یک مریضی ساده هزار نوع درمون داره بشر..اما شما همونی رو ک دکتر میگین یا بهتون میسازه رو پیش میگیرین تا درمان شید...نمیرید ک دم ب دقه آنتی بیوتیک رو عوض کنید... پس همتون رو بخدا میسپارم.... خداحافـــــــــــــــــــــــــــــــظ
سلام به همه دوستان سال نو میلادی مبارک من هم خیلی وقته نتیجه گرفتم با همین روشهای خانم شیدی جون پگاه جونم که شرح حالش نوشته و یک تیر و دو نشان من هم قدم بلند تر شده 3 سانت برای رشد قدتون هم مثبت فکر کنید بعد از ورزشهای کششی به مدت یک دقیقه از بارفیکس آویزون بشید، زیاد فشار و افراطی انجام ندید. برای رویش موهاتون متناسب به طبع بدن غذا بخورید ومتناسب طبع سرتون از ماسکها و روغنها استفاده کنید صفحه 729 پستم رو بخونید برای چربی و خارش و رویش موها گفتم http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=473365&PageNumber=729 من همیشه توی آیینه موهامو نگاه میکنم و مثل خیلیها با ذهنیت خوب یا بد نگاه میکنم ولی ذهنمو کنترل میکنم و رویش اونها رو مشاهده میکنم معمولا بیشترین و مقویترین مواد رو پیاز قرمز یا بنفش سیر مصرف به مفدار خیلی کم تا باعث سوزش پوست نشود سیب زمینی و روغنها ... اول شما از نظر مزاج بدن و طبع متعادل بشید با ماسک حنا پوست و موهای سرتون رو تقویت کنید و مطابق طبع سرتون از ماسکها و روغنها که صفحه 729 پستم هست استفاده کنید. برای درمان و سلامتی بدن از ورزشهای هوازی استفاده کنید و بهترین ورزش برای درمان بدن ورزش چی کونگ هست میتوانید توی اینترنت سرچ کنید می خواستم اینجا بگذارم ولی تاپیک اجازه نمیده پایین صفحه آدرس سایت و دانلود گذاشتم http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1034764&PageNumber=2
به رویش موهاتون اهمیت بدید نه ریزش شامپوها به پوست و موها آسیب میرسونند زیاد استفاده نکنید روشهای بدون شامپو برای موهای معمولی و خشک تخم مرغ و ماست هست هست که توی مخلوط کن مخلوط کنید به سرتون بزننید و با آب ولرم بشویید برای موهای چرب و شوره دار 2 قاشق ق جوش در نیم لیتر آب گرم خوب مخلوط کنید و سرتونو بشورید و بعد از اون میتونید بلافاصله با محلول سرکه بشورید 2 قاشق سرکه در نیم لیتر آب اینطوری چربی سر خیلی زود طبیعی میشه
2810