2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1679884 بازدید | 28507 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پناه جان من سه چهار سال قرص سیپروترون کامپاندو بعضی موقعادیان می خوردم برای جوش صورتم .آزمایشام کاملا نرمال بودن ولی با این قرصا جوشام خوب میشد الانم که سیپروترونو قطع کردم دوباره جوشام شروع شدن پس نتیجه می گیریم که من مشکل هورمونی دارم اما انقدر تاثیر قرص هیرویت و جو خوب بوده که جلوشو گرفته خداروشکر.
2805
سلام خانمای گل راستش من صفحات تاپیکو دیدم گرخیدم ونخوندم ازتون میخوام بهم کمک کنید تا به امید خدا مشکل من هم حل بشه
زندگی منشوری است در حرکت دوار ، منشوری که پرتو پر شکوه خلقت با رنگهای بدیع و دلفریبش انرا دوست داشتنی، خیال انگیز و پرشور ساخته است.
من موهام خیلی کم پشت سده و تارهای خیلی نازکی هم داره میخواستم یه راهکار بهم بدین تا هم رشدش خوب بشه هم تارهاش ضخیم تر بشه ممنون میشم ازتون کمکم کنید
زندگی منشوری است در حرکت دوار ، منشوری که پرتو پر شکوه خلقت با رنگهای بدیع و دلفریبش انرا دوست داشتنی، خیال انگیز و پرشور ساخته است.
سلام دوستان من تقریبا دوران دبیرستان موهام شروع به ریزش کرد بعد ازون هم یه چند بار دکتر رفتم و دیدم هیچ تاثیری نکرد و دیگه دامه ندادم و بیخیال شدم الان ۲۶ سالمه موهام ریزش نداره ولی بسیار کم پشته و موهای ریخته دیگه برنگشت الان دوباره رفتم درمان دکتر برام ماینوکسیدیل 5 نوشت و یه محلول دیگه.و چون موهام مزاحم میشد که محلول کاملا جذب سرم بشه موهای سرمو کاملا تراشیدم که دیگه شروع کنم تقویتش.صفحه اول رو خوندم تقویت کننده هایی که شیداجون گذاشته بودن ولی کامل توضیح ندادن که چی هستن و چجوری باید تهیه کرد.حالا الان میخام تا جای ممکن شروع کنم به تقویت کف سر و موی سرم.شما تقویت کننده های قوی سراغ دارین که واقعا نتیجه بخش باشه؟ممنون میشم راهنمایی کنید.میخام ازین فرصت که کف سرم مو نداره و راحت جذب سرم میشه استفاده کنم که موهای پرپشت و ضخیمی دربیاد
http://www.eft.ir/ بچه ها بیاین تو کار ای اف تی....ریشه درمانی کنید... پسرخوب من هنوز خوب یادمه حرفای گذشتت...بنظرم برات عالیه.. بیاین تو کانالش واقعا جواب میده محاله کسی امتحان کنه و تمرین داشته باشه بجایی نرسه..زندگی درمانی ک میکنید همه چی خود ب خود درست میشه تو گروه خانمم دیدم ک مشکل مو دارن..و خوب راهنمایی میشن... ی جورایی ترکیب طب سوزنی و گویش درمانیه..البته برداشت منه..
http://www.darukade.com/Icons/1271.jpg سلام بچه های عزیز. آخرین داروی آمریکایی برای سلامتی مو در داروخانه ها. عکسش رو گذاشتم. من اینها رو از مجله های پزشکی که برامون ارسال میشه براتون گذاشتم. تلفن مشاوره اش هم اینه: 02184096 02188613327
بچه ها محصول دوم برای کسانیکه از ماینوکسیدیل استفاده میکنن که نمونه اش رو تو اینترنت پیدا نکردم ولی تو این مجلهای که دستمه هست صابون طبی ماینوکسیدیل 1% محرک رویش موی سر از محصولات شرکت سیتودرم پاویژ این هم شماره اشه 02188032779-80
2810