2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680233 بازدید | 28507 پست
سلام به همه
مهسایی تا حالا تونیکی مصرف کردی ؟
اگه مصرف نکردی که خوبه

مامان پونه ۱۵ لیوان آب مگه می خوای خودکشی کنی توی مکانهای معتدل مقدار آب نیاز بدن ۴ لیوانه و حدکثر ۸ تا بیشتر باعث آسیب به بافتهای داخلی میشه مخصوصا مغز رو تخریب میکنه و باعث کما میشه این مورد در مورد سرم هم صادقه
کسایی که سر شون چرب هست میتوند تا درمان کامل داخلی پوست سر شونو همیشه تمیز نگهدارند عاری از چربی فقط با آب مابین هر حمام و شستشو با شامپو
شامپوی معمولی بهتر باشه و اصلا از تخصصی ها استفاده نکنید در این صورت می تونید از ماسکها و روغنیها استفاده کنید و ریزش رو کم کنید و رویش داشته باشید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زیاد نه و زیاد هم از سیر و پیاز استفاده نکنید و مدت زمان زیاد هم نگذارید ۳۰ دقیقه کافیه خردل هم توی ماسک بگذارید و مدت ماسک هم یک ساعت خوبه ولی اگه خارش داشتیت زود بشورید بسته به حساسیت پوست و طبع داره
بپرس بلد بودیم جواب می دیم
زیاد نه و زیاد هم از سیر و پیاز استفاده نکنید و مدت زمان زیاد هم نگذارید ۳۰ دقیقه کافیه خردل هم توی ماسک بگذارید و مدت ماسک هم یک ساعت خوبه ولی اگه خارش داشتیت زود بشورید بسته به حساسیت پوست و طبع داره
بپرس بلد بودیم جواب می دیم
اگه موهات چربه اول چربی موهاتو با آب کم کن و بعد ماسک حنا رو درست کن اگه موهات سیاه هستند رنگ نمی گیره و یه هاله قهوهای سرخ اگه مدت طولانی باشه روناس اگهداشته باشی سیاه می کنه و اگه یک قاشوق ماست داخل ماسکت بگذاری رنگ نمی گیره
قهوه ترک و برخی دیگه قهوه ای روشن هستند
در مورد صابون نمی دونم
برای رشد آملا خوبه
ماست بزن خوبه دو قاشق تا رنگ نگیره روغن زیتونم بزن تا موقع شستشو راحت پاک بشه و موندن حنا بعد از شستشو ریزش میاره پس خوب بشور اول با زیر شیر آب خوب موهاتو بدون چنگ زدن بگذار تا کاملا شسته بشه ماسک و بعد زیر دوش آب تا زیاد آسیب نزنی
2810