2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680207 بازدید | 28507 پست
ستاره جان یه قاشق آرد نخود خام رو با یه لیوان آب گرم مخلوط کن و از یه جوراب پارازین رد کن و محلول صاف شده رو پس از شستشو در حمام روی سر ریخته و کمی پوست سر و ماساژ بدین و بعد خوب آبکشی کنید

این کار تمام ، به قول معروف کثافات پوست رو از بین میبره

و برای من که پوست سرم تند تند چرب میشه ، چربی رو کنترل میکنه

اما همسرم گفت بعد از دو هفته که سرت پاک شد روغن مناسب بهت میدم که هنوز نگفته چیه

گفت اگه بدون پاکسازی روغن بزنم اوضاع بدتر میشه چون محیط رو چرب تر کردم و به ریشه ها اکسیژن نمیرسه و ریزش بیشتر میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روغن کرچک رو هنوز ازشون نپرسیدم ولی فعلا به من دستور زیر رو که خلاصه می نویسم داده

شستشوی با آب نخود ( هر روز) دو هفته

پودر ۱۲ گیاه + عرق گیاهی ( دوبار در هفته ) چهل روز ( حداقل)

خوردن پودر گرده زنبور( چهل روز)

خوردن یه استکان ناشتا عرق بیدمشک( برای خونسازی) چهل روز

خوردن یه استکان عرق ترکیبی ( برای پاکسازی کبد) بعد از هر وعده غذا به مدت چهل روز
خوردن روزی ۱۵ لیوان آب یا شیر یا آبمیوه ( من طبع سرد و خشک دارم)
ستاره جون ، همسرم میگه خیلی مهم که اول طبع مشخص بشه بعد درمان

میگه کسی که پوست سرش چربه اگه روغن بزنه یعنی سم برای موهاش
اون باید از عرق گیاهی مناسب استفاده بکنه نه از روغن

همچنین که به موها از ریشه می رسیم اصلاحات درونی حتما لازمه

چون مطمئنا یه عامل درونی باعث این اتفاقه
ولی خوب رسیدگی به مو همت عالی می خواد

من که تو این چند سال از دست رفته همیشه حرفهای همسرم رو پشت گوش انداختم و الان که موهام خالی شده به چه کنم چه کنم رسیدم

عزیزم شما که کم سن تری حتما و همیشه مراقب دونه دونه موهات باش
پونه جون اومدی لطفا جواب منو بده طبع من گرم وتره البته درجش پایینه یعنی 1.1مشکلمم بالا بودن هورمون DHEA.S هست سرمم معمولیه نه زیاد چربه نه خشک
میشه منم از همسرتون بپرسید لطفا؟
خدایا خودت مواظب عزیزام باش...
پونه جون الان دوباره آزمون دادم نوشت مزاجم معتدله،نشونه هام ایناست
پوستم گندمی لاغر نیستم چاقم نیستم،یکم شکم دارم،همش خوابم میاد ، فوق العاده تنبلم ،همه کارامو نیمه کاره رها می کنم،موهام مشکی مشکیه،فوق العاده احساسیم،ریزش موام که دارم،زود عصبانی میشم زودم فروکش می کنه عصبانیتم
خدایا خودت مواظب عزیزام باش...
من بیشتر جلوی موهام میریزه الان مامانم گفت دارم پوست سرتو میبینم منم انقد خودم عصبی هستم سرش داد زدم که چیکاااااااااااار کنم به جهنننننننننننننم
9 اسفند دکتر سجادیان
2810